Olasz foci

Megérkezik végre az első CR7-gól?

  • varin
megosztom

Ismét egy könnyű ellenfél következik a Juventusnak, amely ideális az első Ronaldo-találat megszerzéséhez.

Két győzelemmel kezdte az idényt a Juventus gárdája a Serie A-ban, robog tehát a címvédés felé az Öreg Hölgy. Alapesetben egy ilyen jól sikerült szezonrajtot és öt szerzett gólt követően nem is szokás elővenni egy támadót, ha 180 percen keresztül még nem jött össze az idénybeli első gólja, ám természetesen Cristian Ronaldo esetében ez már olyan skandalum, amelyről megéri cikkezni. Ám majd most - mondhatják a fogadó kedvű játékosok.

A torinói Zebrák hétvégén ugyanis ahhoz a Parmához látogatnak, amely két nyerhető meccsen csupán egy pontot szerzett és az Olasz Kupából is gyorsan búcsúzott. A visszatérő sárga-kékeknek nem lesznek könnyű heteik, hiszen sorrendben játszanak a Juventus, Inter, Cagliari, Napoli négyessel, és lassan illene megszerezniük az első győzelmüket. A csapatnál persze hisznek a csodában és abban, hogy meg lehet lepni még a Ronaldóval felálló Juvét is.

   
Parma Döntetlen Juventus
17.00 6.75 1.16

"A következő meccsünk a Juventus ellen esedékes. Az edzőjük a lehető legjobb módon készítette fel őket, papíron a legerősebbek, kiváló keretük van, de legalább egy pontot megpróbálunk megszerezni" - mondta röviden Alberto Grassi, a  csapat középpályása.

Eközben Torinóban már azon törik a fejüket, hogyan is gyűrik majd le a Bajnokok Ligájában a Manchester United, Valencia, Young Boys triót, amely azért nem tűnik annyira könnyű csoportnak. Allegriék egyébként csakhamar komoly előnyt tehetnek szert a bajnokságban, hiszen a sorsolásuk igen könnyű: a Parma után játszanak a Sassuolóval, a Frosinonéval, a Bolognával, majd csak a hetedik nap érkezik a Napoli elleni rangadó.

[2846867] 2018-09-01 20:30:00 Parma Calcio 1913 - Juventusx

Ami a szombati mérkőzést illeti, a Parma 4-3-3-mal, a Juve a szokásos 4-2-3-1-es felállással kezdheti a mérkőzést, ezúttal pedig Dybala kerülhet a kezdőcsapatba Bernardeschi helyett.

Egy Ronaldo-gólra 1.52-es szorzóval tehetünk pénzt az    -en, ami nem tűnik csodálatos befektetésnek, viszont a Juve 1.20 körüli szorzója sem kihagyhatatlan. Nem egyszerű tippelni a találkozóra, a parmaiak vélhetően nem fognak saját közönségük előtt tíz emberrel védekezni, a Juve pedig Veronában is kapott két gólt. Véleményünk szerint megfontolandó a BTS-opció 2.75-ért, ha pedig ezt fűszerezzük a Juve sikerrel, már 3.65-ös szorzót kapunk.

hatharom.com
Juventus nyer + Mindkét csapat szerez gólt
Unibet @3.65
2018-08-31;55
2018-09-01;55
2018-09-02;55
270192
megosztom