Olasz foci

A papírforma gólínséget mond ezen a mérkőzésen

megosztom

A Roma és az Atalanta összecsapásai ritkán hoznak igazán nagy gólgálát, így talán most is erre érdemes fogadni.

Hétfő este zárul a második forduló Olaszországban, amely igencsak élvezetes, jó mérkőzéseket hozott eddig. Szombaton a Juve-Lazio és a Napoli-Milan, vasárnap pedig az Inter-Torino tartotta lázban a fogadókat, és bizony a hétfő esti Roma-Atalanta sem nevezhető másodvonalbeli derbinek.

Fotó: LaPresse

Gyakorlatilag makulátlan évkezdést produkált mindkét együttes, a szezon jóval hamarabb elkezdődött a bergamói együttes számára. Gasperini együttese már javában nyüstölte az EL-ellenfeleket, amikor a Roma még a Champions Cup keretein belül vitézkedett. Nem is sikerült rosszul a start a kék-feketéknek, hiszen a csoportkör küszöbén állnak, ráadásul a bajnokságot is egy sima 4-0-val indították a Frosinone ellen. Hat tétmeccsüket két döntetlennel és 20-3-as gólkülönbséggel hozták le, amely még úgy is dicséretes, hogy a Szarajevónak Boszniában nyolcat lőttek. A sokoldalú támadósorból elsősorban eddig Papu Gómez és Musa Barrow vette ki a részét 4-4 góllal, de tíz játékos neve mellett is találunk már gólt.

[2846858] 2018-08-27 20:30:00 Roma - Atalantax

A Roma azonban nem egy Hapoel Haifa vagy Frosinone, amit jelez, hogy Kolarovék Torinóban tudták lehozni kapott gól nélkül a mérkőzést. Természetesen a szezon még nagyon korai szakaszában jár, de masszív, erős csapatnak tűnik ez a római gárda és akár a top3-ba is odaérhetnek Di Francesco fiai.

"Korai lenne megjósolni, hol végezhet a csapat. A nyáron sokat dolgoztunk együtt, és én bizakodó vagyok, mert sokat fejlődtünk, és még tudunk is fejlődni. Ott van például Pastore, aki az első meccsen rengeteg hibát vétett, és sokan úgy vélik, hogy nagyon keveset futott. Pedig egészen a 75. percig ő volt az, aki mindenki másnál többet futott a pályán. Amit eddig nem láthattunk tőle, az a legjobb tudása, amit igazán tud, de meggyőződésem, hogy hamarosan ez az idő is eljön" - idézi Di Francesco nyilatkozatát az asroma.hu.

[2846858] 2018-08-27 20:30:00 Roma - Atalantax;10

Ami a kezdőcsapatokat illeti, a Farkasok maradnak a 4-3-3-as felállásnál, ám nem kizárt, hogy a múlt héten húsz perc alatt gólpasszig jutó fiatal tehetség, Justin Kluivert a kezdőben találja magát, míg mellette Dzeko és Ünder lehet felelős a gólokért. A vendégeknél várható egy kis rotálás a kezdőben, így például nagy kérdés, hogy a csütörtökön 90 percet játszó Gómez vagy a 80 percig pályán lévő Barrow vállalja-e a játékot vagy csak csereként állhatnak be.

Mindkét gárdának igen masszív a védelme és valószínűleg a bergamóiak nem is feltétlenül bánnák, ha nem esne gól az Olimpicóban. A két csapat múltja sem jogosít fel minket arra, hogy brutális gólfesztiválra számítsunk, a 2.75-ös határon az utolsó 13 meccsükből csak három lett tisztán over és négyszer esett három gól.

hatharom.com
2.75 gól alatt
Pinnacle @1.81
[2846858] 2018-08-27 20:30:00 Roma - Atalantax;
270192
megosztom