Olasz foci

Kettős rangadó Itáliában, Ronaldóval a főszerepben - íme a tippjeink

megosztom

Két szenzációs mérkőzést láthatunk szombaton este Olaszországban. Tippeltünk mindkét találkozóra.

Második fordulójához érkeztek az olaszországi csatározások, noha négy csapat még csak az első mérkőzését játssza hétvégén a genovai katasztrófa miatt. Szombaton kettő, hétfőn pedig egy rangadót rendeznek, így három napig bőségesen lesz néznivalónk Itáliában. Kezdjük a ma esti két szuperderbivel!

   
  1 x 2
Juventus-Lazio 1.36 5.00 8.50
Napoli-Milan 1.61 4.00 5.50

Juventus-Lazio

Végeláthatatlanul hosszú szériát tudott megtörni az előző évben a Lazio azzal, hogy elhozták mindhárom bajnoki pontot az északi iparvárosból. A siker persze nem jelentett különösebben sokat, hiszen a Juve így is bajnok lett, a Lazio pedig így is lecsúszott a BL-indulást jelentő negyedik helyről.

Fotó: AP

A két csapat ellentétes előjellel készül a szombat kora esti csúcsderbire, hiszen amíg az Öreg Hölgy egy hozzá méltó fordítással verte a Chievót Veronában, addig a Lazio rögtön egy nagyon fontos rangadót bukott el hazai pályán a Napoli ellen.

Ne felejtsük el, ez lesz Cristiano Ronaldo bemutatkozása új otthonában, így minden bizonnyal nagyon motivált lesz majd a csapat.

Ami Allegri gárdáját illeti, ismételten egy 4-2-3-1-es felállást várhatunk a torinóiaktól, ahol CR7 mögött Mandzukic, Dybala és Douglas Costa segítheti majd a portugált a gólszerzésben, ami Veronában még nem jött össze a Real Madridtól szerződtetett világsztárnak.

Az azonban már a Juventus első meccsén is szembetűnő volt, hogy a társak nagyon Ronaldót keresik minden megmozdulásukkal, biztosak lehetünk benne, hogy szombaton meg akarják lövetni az elsőt Ronival, és egészen korrekt kis szorzót kapunk rá, hogy ez sikerül is. Véleményünk szerint az 1.36-os Juve-odds az egyoldalú múlt ellenére is kihagyható, egy Ronaldo-gólban viszont bőségesen akad érték az     kínálatában.

hatharom.com
Cristiano Ronaldo gólt szerez 1.67    
Cristiano Ronaldo 2 vagy több gólt szerez 4.00    

Napoli-Milan

Egy picit talán nehezebb dolgunk van, ha a másik mérkőzés esélyeit akarjuk tisztázni, hiszen az AC Milant még nem láthattuk idén, így rögtön egy rangadón mutatkozik be Gattuso kicserélődött csapata. A tervek szerint az új játékosok közül Gatta Higuaínt, Bakayokót és Caldarát is a kezdőbe vezényli, míg az argentin ék mellett Suso és Bonaventura kezdhet.

Miliktől idén sokat várnak Nápolyban - Fotó: Archív

Bravúrgyőzelemmel indította viszont az évet a Napoli, amely hátrányból fordítva hozta el a pontokat az Olimpicóból, így Carlo Ancelotti optimistán várhatja a korábbi csapata elleni mérkőzést. Túl sok változást aligha fog eszközölni a milánói legenda, a Napolitól megszokott 4-3-3-ban az Insigne-Milik-Callejón triótól várhatjuk a gólokat.

Az előző mérkőzést illetően sok value-t nem láttunk a háromesélyes szorzókban, itt viszont 1.60 felett illik megpróbálni az égszínkékek sikerét. A legutóbbi öt Napoli-Milanból négyszer is a hazai csapat tudott nyerni, ezen sikerek alkalmával pedig összesen 12 gólt jegyeztek a déliek. Bár Ancelotti az új arc, Gattusónak kellett inkább csapatot építenie, amely nem megy egyik pillanatról a másikra. Mindezek fényében mi inkább a Napolit nyeretnénk, méghozzá akár hendikeppel is.

hatharom.com
Napoli -0.75 AHC 1.87    
[2846856] 2018-08-25 18:00:00 Juventus - Laziox;
[2846857] 2018-08-25 20:30:00 SSC Napoli - AC Milanx;
2018-08-25;55
270192
megosztom