Sztártipp

Papírforma tippekkel nyerne Rivaldo a hétvégén

megosztom

A Betfair fogadóiroda brazil nagykövete a La Liga két nagyágyújának meccsével kapcsolatban osztotta meg gondolatait.

A Real Madrid és a Barcelona egyaránt jól startolt, hiszen a blancók a Bernabéuban 2-0-ra verték a Getafe együttesét, míg a gránátvörös-kékek a Camp Nou közönsége előtt arattak 3-0-s sikert az Alaves ellen.

Messi kettőt vert az Alavesnek. - Fotó: FC Barcelona

Jöhet az első idegenbeli teszt!

A második fordulóban a két nagyágyú egyaránt az otthonától távol lép pályára. A Realra egy gironai kiruccanás vár, míg a Barca a Valladolid vendégeként szerepel.

"Azt gondolom, hogy a Real Madrid három ponttal távozik Gironából, bosszút állva ezzel a tavalyi 2-1-es vereségért." - kezdte a mérkőzés elemzését Rivaldo.

Arra összpontosítanak, hogy elkerüljék az előző szezonban vétett hibákat, amikor is rosszul indítottak és utána már nem volt esélyük a visszatérésre. Emiatt, és figyelembe véve a két csapat közötti tudásbeli különbséget, a Los Merengues valószínűleg behúzza a győzelmet. 

- mondta a brazil, és hozzátette, hogy ugyanez vonatkozik a Barcelonára is. "Kényelmes hazai győzelemmel kezdtek, és annak ellenére, hogy némi nehézségekbe ütközhetnek, uralni fogják a Valladolid elleni találkozót és két forduló után meglesz a hat pont"

A Barca egykori klasszisa tehát úgy véli, hogy a két nagyágyú nem botlik, ha pedig ül a megérzése, akkor kettes kötésben a   -nél 1.55-szörös pénzt nyerhetünk. 

 

Te mit gondolsz, bejön Rivaldo papírforma kombija?

 

now;87

Kattints a képre és már tippelhetsz is!

 

megosztom