NB I

A két pont csökkenést illene az oddsoknak is lekövetni

  • ivan
megosztom

Hiába használta ki a Fradi botlását és faragott hátrányból a MOL-Vidi, a bukikat ez nem hatotta meg.

Az OTP Bank Liga hétvégi fordulóját követően nem maradt 100 százalékos együttes a mezőnyben, hiszen a Ferencváros a Paks elleni hazai meccsen csak döntetlent ért el, míg a Honvéd 3-0-ra kikapott a bajnoki címvédő MOL-Viditől.

Ezzel együtt az élen nem történt változás, továbbra is a két fővárosi csapat vezeti a tabellát, az MTK és a Debrecen egymás elleni döntetlenje pedig a 3. és 4. helyet is "befagyasztotta".

A bajnokságban is villantott a Vidi / Fotó: mlsz.hu

A hétvége rangadója egyértelműen a Honvéd - Vidi meccs volt, ahol a BL-selejtezőben vitézkedő fehérvári alakulat "végre" a bajnokságban is villantott valamit és könnyed és magabiztos győzelmet aratott. A piros-kékek számára túl sok választás nem maradt, hiszen a kettős terhelés közepette olyan meccseken bukott pontokat, amiken papíron nem szabadott volna, így pedig a legnagyobb rivális Ferencváros már a nyári hónapokban kezdett meglépni.

A bajnoki címre vonatkozó szorzókkal hetente foglalkoztunk az elmúlt időszakban. A múlt héten a Vidi Debrecen elleni remije után az állami bukmékernél 1.35-re csökkentették a Ferencváros aranyérmének oddsait, ugyanakkor az Unibetnél 1.73-as szorzón lehetett fogadni a Fradit.

A keddi napon a Ferencváros közös megegyezéssel szerződést bontott Thomas Doll-lal. Az új vezetőedzőt szerda délelőtt jelentik be.

A hétvégi eredmények után azonban úgy gondoltuk, hogy változásokat álltak be a piacokon, azonban ez elmaradt. A Vidi hiába csökkentette két ponttal hátrányát a Fradi mögött és vesztett pontok tekintetében zárkózott fel két pontra a listavezetőre, a számok nem mozdultak, továbbra is 1.35-ért lehet rakni a Fradit, míg a Vidi 3.10 és 3.50-ért pakolható.

Ez azért némileg meglepő, hiszen a múlt heti számok mégiscsak 4 pont különbségre íródtak.

Te mit gondolsz ezekről a számokról?
Ki nyeri az NB I-et?
         
FTC 1.35 1.73
Videoton 3.10 3.50
Debrecen 20.00 51.00
Honvéd 20.00 12.00
MTK 25.00 71.00
Szerinted ki nyeri az NB I 2018/19-es szezonját?x;
268681
megosztom