Premier League

Négyszeres pénzt fizet az Arsenal négyese

megosztom

Két forduló után még nincs pontja az Arsenalnak, vagyis nem indult jól a Wenger-éra utáni időszak.

Két meccs, nulla pont, két rúgott gólra öt kapott - így indult Unai Emery edzői karrierje a londoni sztárcsapat élén, avagy az Ágyúsok drukkerei már lehet megbocsájtóbbak Arséne Wengerrel.

A rossz rajt már csak azért is kellemetlen, mert a Premier League topcsapatai villámrajtot vettek, a City, a Chelsea, a Tottenham is megnyerte mind a két meccsét, a Liverpool pedig hétfő este csatlakozhat ehhez a névsorhoz, amennyiben legyűri a Crystal Palace-t.

Fotó: Arsenal/Facebook

Két forduló után azért butaság lenne temetni az Arsenalt, de azért egyelőre az látszik kirajzolódni, hogy idén sem tud majd beleszólni a nagyok dolgába. Ez már csak abból is látható, hogy a City és a Chelsea elleni rangadókon sem volt igazából sansza az Ágyúsoknak, márpedig két bajnokaspiráns ellen játszik tökéletes szintfelmérő.

A londoniak számára tehát a maximum célkitűzés a TOP4 és ezzel a Bajnokok Ligája-indulás lehet, csakhogy a bukmékereknél már erre is egyre kevesebb az esélyük.

Az angliai székhelyű Bet365 - amely egyik legerősebb piacának a Premier League-t tekinti - közel négyszeres szorzót fizet arra, hogy az Arsenal megcsípi az első négy hely valamelyikét.

Ez nagyon magasnak tekinthető, a kezdeti lendület hiánya miatt pedig nem is tűnik túlságosan reálisnak, ugyanakkor a kemény sorsolás miatt talán kicsit degradáló is, hiszen azért az elmúlt két idény bajnokától bárkinek ki lehet kapni.

Mit gondoltok, reálisak a fogadóiroda szorzói?

 

 

TOP4-ben végez    
Man. City 1.025
Liverpool 1.16
Chelsea 1.50
Man. United 1.61
Tottenham 1.61
Arsenal 3.60
267610

 

megosztom