Magyar foci

45%-os kamat lehet ez a tipp!

  • varin
megosztom

Hatalmas csodával érne fel, ha a Videoton nem végezne az első két hely valamelyikén, az odds mégis korrekt.

Két mérkőzés elteltével a Videoton négy egységgel áll a vesztett pontok alapján az OTP Bank Liga harmadik helyén. Noha a fehérváriak remélhetőleg még sok hétig érdekeltek lesznek az európai hadszíntéren, aligha veszik majd félvállról a bajnokságot. Ám az     számai alapján nemhogy a bajnoki cím, még az ezüstérem is kérdéses lehet Marko Nikolics csapatánál.

Fotó: vidi.hu

Mint azt néhány hete megírtuk, a fehérvári csapat aranyérmére igen vaskos szorzón tehettünk pénzt, ám abból a fogadásból csakhamar izmos profittal, de kiszálltunk. Most viszont újra felülünk a Vidi-vonatra, véleményem szerint ugyanis irreálisan magas szorzót kínálnak arra, hogy a fehérváriak legalább ezüstérmet szereznek az idény végén.

Az Unibet ugyanis 1.45-ös szorzóval publikálta azt a lehetőséget, hogy a fehérvári alakulat benne lesz az első kettőben, amely - ahogyan korábban a bajnoki cím - szerintem eltúlzott szám.

Noha a címvédésben joggal kételkedhetünk a kupaősz okán, mégsem látni, hogy az NB I melyik csapata előzi majd meg Lazovicsékat. A bukméker szerint erre a legjobb esélye a két évvel ezelőtti bajnok Budapest Honvédnak van, ám Supka Attila csapata finoman szólva sem nevezhető erősnek. A hatalmas csatárínséget továbbra sem oldották meg, ismerve pedig George Hemingway hozzáállását, nem is várható egy Lanzafame-szintű támadó megvásárlása.

Már jócskán 10 feletti a Puskás Akadémia és a Debrecen szorzója, ám ezeknek sincs semmi valóságalapja. 

Lényegében tehát 1.45-ös szorzóval fogadunk arra, hogy az idény végén a Vidi előrébb végez majd, mint a Honvéd, ami eléggé value fogadás. A kispestiek kilenc pontja megsüvegelendő bár, nem is voltak nehéz mérkőzéseik és két ízben emberelőnyben fejezhették be a mérkőzést.

Ti mit gondoltok a fogadásról, van érték az    szorzójában?

hatharom.com
Videoton helyezése: 1-2.
Unibet @1.45
megosztom