Darts

Ennyire elbaltázott szorzóval ritkán találkozunk Van Gerwen meccsén

  • Cesc18
megosztom

Szombat délelőtt 52. alkalommal néz farkasszemet egymással Gary Anderson és Michael van Gerwen Aucklandben.

Péntek délelőtt és kora délután lezajlottak az első körös összecsapások Aucklandben, azaz kialakult a legjobb nyolc mezőnye. Bár alig fizetett a profik továbbjutása, többen mégis piszkosul megszenvedtek, Michael Smith pedig nem is élte túl a nyitókört. A negyeddöntők lepatinásabb és legjobban várt ütközete a Gary Anderson - Michael van Gerwen meccs lesz, amire nyugodtan tekinthetünk előrehozott döntőként is. 

52. randevújára készül Van Gerwen és Anderson. - Fotó: PDC

Nekik semmi problémát nem okozott az első forduló, Van Gerwen 102.45-ös körátlaggal 6-2-re verte Cody Harrist, míg Anderson 6-3 arányban intézte el Tim Pusey-t. Ugyan a skót "csak" 94.52-es átlagot produkált, ám ez lehetett volna sokkal acélosabb is, ha a kiszállóknál pontosabb. 

Ellenkező előjelekkel várják ezt a rangadót, hiszen amíg a skót parádés tornagyőzelmet követően érkezett Aucklandbe, addig a világelső holland csalódást keltő teljesítményt nyújtott Blackpoolban. 

Kettejük közül Van Gerwen akarja jobban az aucklandi címet és ez a nyilatkozatukból is kiderül. De a túlzott akarás nem mindig célravezető, Gary pedig teljesen felszabadultan dobhat. Nyilván a skótnak sem mindegy, hogy milyen eredménnyel zárul egy ilyen presztízscsata, de szinte biztos, hogy kettejük közül ő lesz a lazább. 

Jó lesz Michael ellen játszani, mindig nagyszerű meccseket tolunk. Csodás volt múlt héten Blackpoolban nyerni, remélem sikerül átmenteni a formám és folytatni a győztes menetelést Új-Zélandon is.

- mondta Anderson. 

Fogadás a győztesre bet365
Gary Anderson Michael van Gerwen
3.40 1.33
Fogadási határidő: 10:30

Ami a fogadási részét illeti, meglepődtünk az oddsokon. Bár hozzászokhattunk már, hogy Van Gerwenre rendre nagyon alacsony oddsot kínálnak, jelen esetben túlzónak érezzük az 1.33-as favorizálását. Vagy azt is mondhatnánk, hogy indokolatlanul nagyon lenézik Andersont a rá kínált 3.40-es szorzóval.

Ti mit gondoltok a szorzókról?

 

megosztom