Foci-vb 2018

Így reagáltak a fogadók a spanyol káoszra

  • varin
megosztom

Ramoséknál a csoportdöntő előtt néhány órával történt edzőváltás, ez pedig az oddsokra is kihatott.

Szerda délután robbant a bomba, miután Julen Lopetegui aláírt a Real Madridhoz, menesztették őt a spanyol válogatott éléről, helyét a világbajnokságon Fernando Hierro veszi át. Természetesen ez a döntés két nappal a spanyolok első meccsét megelőzően igencsak megosztotta a közvéleményt, ráadásul a hírek szerint az öltöző is két pártra szakadt a kérdést illetően. Pletykák szerint a Real-játékosok megvédték Lopeteguit, míg a rivális együttesek játékosai a menesztését követelték. Hogy ezekből a bulvárhírekből mi igaz, azt talán sosem tudjuk meg, mindenesetre az előjelek aligha kedvezőek a csoportrangadót megelőzően.

   
Portugália Döntetlen Spanyolország
3.90 3.10 2.05

Péntek este 8 órától ugyanis Spanyolország Portugáliával csap össze, amely ha nem történik valami meglepetés, csoportdöntőnek is betudható. Előzetesen a hispánok sikerét lehetett várni, ám a szerdai történések kicsit átírhatták a fogadók elképzeléseit, ugyanis Ramosék szorzója emelkedik, Ronaldóéké csökken.

Óriási változásról persze nem beszélhetünk, a spanyolok szorzója két tizedet emelkedett, 1.90-ről 2.10-re a Bet365-ön, míg a luzitánokra 4.50 helyett 4.20-ért tehetünk pénzt.

Ami a csoportból való továbbjutások esélyét illeti, valamelyest csökkent az esélyük, persze még így is 8-szoros pénzt adnának, ha sikerülne a 3-4. helyen zárniuk (a korábbi 10.00 helyett), míg leglátványosabban Marokkó szorzója csökkent, Benatiáékra most 4.00-ért tehetünk pénzt a 4.50 helyett.

Ha a végső győzelemre adott szorzókat vizsgáljuk, itt viszont nem találunk változást, hiszen a hír előtt és azt követően is 7.50-szeres pénzt érne a spanyolok második világbajnoki címe.

Fotó: Nairja

Valóban nagy kérdés, mihez kezd majd Hierro az öltözővel ilyen rövid idő alatt és egyáltalán tudnak-e ilyen körülmények között az előttük álló feladatokra koncentrálni a játékosok. Annak valószínűleg elhanyagolható az esélye, hogy éppen egy világbajnokság alkalmával nyújtanak majd szándékosan rossz teljesítményt a játékosok, hogy ezzel is védjék a kirúgott edzőt, mindenesetre a feszültség a labdarúgó szövetség és a játékosok között immáron nyilvánvaló.

[2059589] 2018-06-15 20:00:00 Portugália - Spanyolországx;

 

megosztom