Átigazolás

Az oddsok szerint Dzsudzsák Balázs tényleg hazatér - íme a favorit csapat!

  • varin
megosztom

Az egyik nemzetközi bukméker szerint a nyírlugosi szélső a Ferencváros csapatában folytatja pályafutását.

Izgalmas nyár előtt áll a magyar válogatott legnagyobb sztárja, Dzsudzsák Balázs, akinek lejár a szerződése az emirátusokbeli Al-Wahdánál. A hírek szerint a 31 éves játékos nem szeretné meghosszabbítani a kontraktusát és ismét az NB I-ben rúgná a bőrt. Új csapata azonban nem az a Debrecen lenne, ahonnan indult a pályafutása, hanem vagy a Videoton vagy pedig a Ferencváros.

Melyik csapat játékosa lesz szeptember 3-án Dzsudzsák Balázs?
Ferencváros 1.80
Videoton 3.00
Bármelyik kínai csapat 4.00
Al-Wahda 5.00
Chicago Fire 17.00
...  
Debreceni VSC 21.00
PSV Eindhoven 31.00

Ha Balázs valóban hazatér az OTP Bank Ligába, akkor az Unibet által kínált oddsok szerint is csak ez a két csapat jöhet szóba, más klub ugyanis aligha tudná fizetni Dzsudzsák igen magas bérigényét. 

Hogy a Ferencváros a favorit, azon egyáltalán nem kell meglepődni, hiszen a Hollandiában, Oroszországban és Törökországban is légióskodó Dzsudzsák napok óta a Népligetben edz, amely komoly okot ad feltételezni, hogy a magyar válogatott támadója nyártól zöld-fehérre cseréli az Al-Wahda mezét.

A IX. kerületben természetesen cáfolták a pletykákat, kiemelve, hogy korábban Huszti Szabolcs is náluk edzett, aztán mégis a Videoton játékosa lett.

Dzsudzsák kapcsán néhány hónappal ezelőtt egy esetleges kínai szerződés is szóba került, így talán nem meglepő, hogy a magyar kirakatcsapatok után ennek a lehetősége a legnagyobb, míg ha mégis meghosszabbítaná szerződését az araboknál, 5-szörös pénzt kaszálhatnának a fogadók.

Fotó: Archív

A bukmékerek azt azonban gyakorlatilag teljesen kizárták, hogy Balázs valamelyik korábbi csapatánál folytatja pályafutását.

Ti mit gondoltok, hova igazol a magyar válogatott csillaga? Örülnétek, ha a Fradit vagy a Vidit választaná?
megosztom