Póker

A PokerStars Sport legújabb tagja, Neymar!

megosztom

A póker egyre népszerűbb és a legnagyobb online kaszinó a PokerStars, megasztárokat állít ügye mellé, hogy megmutassa, nem véletlenül ez a legelterjedtebb kártyajáték. Ezúttal Neymar csatlakozott az eddig is meglehetősen illusztris tagokat felsorakoztató családhoz.

Neymar most a PokerStars Team Sportstars tagja lett, hogy csatlakozzon Ronaldohoz és Nadalhoz a sorban. Mindannyiuk régóta kedveli ezt a sokrétű és kompetitív időtöltést, így örömmel vették a felkérést a szerepre.

A hivatalos bejelentésre a Barca Bayern München elleni BL meccs után, nem egész egy nappal került sor. Neymar több hónapja egyeztetett már a világ legnagyobb pókertermével, hogy most végre tényleg részese lehessen a póker világának, mint a PokerStars brand nagykövete. Feladata a póker népszerűsítése lesz hazájában és a világon mindenhol.

Neymar-t népszerűsége és potenciálja a karrierjében kiválóvá teszi a pozícióra. A közösségi médiában is aktív sztárnak több, mint 51 millió Facebook követője és 18 millió Twitter rajongója követi életét minden áldott nap. Emlékezetes Instagram fotója - ahol majdnem 21 millió feliratkozója van - a 2014-es FIFA futball világbajnokság döntőjének estéjéről - melyet Neymarnak sérülés miatt kellett kihagynia - is arról tanúskodik, hogy valódi pókerszerelemről van szó. A rekorder csatár ezt az estét is inkább másik szenvedélyével a kártyával és barátaival töltötte, tehát szó sincs arról, hogy csak a nevét és arcát adná a partneri viszonyban.

“Felnőni úgy, hogy minden nap futballozom egy kompetitív személlyé tett. Amikor nem focizom, akkor pókerezem és versenyzek a csapattagokkal, útközben vagy otthon a barátaimmal és ez a legkedveltebb időtöltéseim egyike.

Az, hogy sikeres pókerjátékos legyél, sok hasonló képességet igényel, mint amivel a sikeres focistának is rendelkeznie kell. A mentális erő fontos, úgy mint a rugalmasság, a türelem, és a fókusz. Imádom a kihívást, függetlenül attól, hogy a futballpályán vagy a pókerasztalnál találkozok vele.” - Neymar Jr

A bejelentés és csatlakozás következménye, hogy Neymarral élő versenyeken és az online asztaloknál is találkozhatunk. A nyilvános debütálásra a European Poker Tour - EPT - tizenkettedik szezonjában, az augusztusban Barcelonában megrendezendő versenyen kerül majd sor, ahol a focista a “Celebrity Duel” - Hírességek párbaja - nevezetű játékokban a szurkolókkal is megmérkőzik.

A virtuális világban pedig “neymar-jr” néven találkozhatunk vele, és követhetjük játékát, amelyre bizonyosan több ezer - ha nem sokkal több - ember lesz kíváncsi.

“A póker nagy szenvedélyem. Lehetővé teszi számomra, hogy a munkámon kívül is kifejezzem magam, ahol lehetőséget kaphatok, hogy túljárjak az ellenfeleim eszén, megmutassam a képességeim és legyőzzem a versenytársakat. Most a világ legjobbjai ellen is meg akarom mutatni, hogy mit tudok. Meg akarom tapasztalni a PokerStars játékok izgalmas feszültségét és megpróbálni megszerezni a legnagyobb nyereményeket!” - Neymar Jr

Neymar az első brazil sportoló, aki a neves Time Magazine címlapjára került, a SportsPro Magazine pedig egymás után két évben is a világ “legpiacképesebb sportolójának” nevezte. A Forbes 2014-ben a legjobban kereső futball játékosok listáján a negyedik helyre pozícionálta évi 28 millió dolláros fizetésével.

A PokerStars sportsztárjai között Neymaron kívül találkozhatunk több világhírű klasszissal. A szintén brazil Ronaldo, a Fenomén, még 2013-ban csatlakozott a sztárok egyre népesebb családjához, a 65 millió regisztrált felhasználóval rendelkező online pókerterem berkein belül.

A spanyol Rafael Nadal 2012 óta a család tagja és szintén sok versenyen részt vett már. A 14-szeres Gland Slam győztes volt világelső teniszező sem riad meg a kihívásoktól, sőt az élteti őt, ahogy az a legendákkal lenni szokott.

De ott van köztük a holland Fatima Moreira de Melo, a Pekingi Olimpia aranyérmes jégkorongos csapatkapitánya is. Ilyen társaságba már önmagában is jó érzés lehet tartozni, főleg, ha ezt jó ügyért teszik és az csak hab a tortán, hogy még örömük is származik a kompetitív és izgalmas szórakozásból - nem beszélve a szurkolók igényeinek kielégítéséről.

A PokerStars 2001-es indulása óta folyamatosan a játékosok első választása, köszönhetően a legmagasabb internetes biztonságnak, a naponta többszöri bajnokságoknak és a folyamatos fejlesztéseknek. Fennállása alatt 130 milliárd kéz leosztást vezéreltek a szerverek, mely a világon egyedülállóvá teszi a piros pikk logójú online kaszinót.

megosztom