Tippjáték

Ők nyertek harmincezer forintnyi sportfogadó tőkét!

  • hatharom.com
megosztom

A hétvégi Bayern-Hertha meccsen egyetlen találat született, Schweinsteiger kései gólja három felhasználónknak eredményezett busás nyereményt.

[1732982] 2015-04-25 18:30:00 Bayern München - Hertha Berlinx;

A hatharom.com hétvégi tippjátékában 3x100 euró volt a tét. A     jóvoltából a Bayern-Hertha meccs első góljának idejére legpontosabban tippelő három felhasználónk részesült egyenként 100 EUR értékű sportfogadó tőkében. Lássuk a nyerteseket!

    3x100 EUR sportfogadó tőke nyertesei
Felhasználónév Tipp Kvalifikációs feltételek teljesítése Nyeremény
gerapapa 78. perc Igen 100 EUR Skrillre
szdavid88 61. perc Igen 100 EUR Skrillre
kpepe 52. perc Igen 100 EUR Skrillre

A díjazottaknak ezúton is gratulálunk, nyereményüket skrill-számlájukra kapják meg. Összesen 267 tipp ékezett az első gól megszületésének pontos idejére. Heten tippeltek arra, hogy egyáltalán nem esik találat a meccsen, ők nem jártak messze az igazságtól, ugyanis Dárdai Pál együttese egészen a 80. percig tartotta a gólnélküli állást, ekkor született a győztes találat. Egyedül zrtfoszto felhasználónevű tippelőnk találta el pontosan az első gól megszületésének percét, azonban ő nem jogosult a díjazásra. Rajta kívül még tizenöt felhasználónk tippelt pontosabban kpepénél - 3. helyen végző felhasználónk az 52. percre várta az első gólt -, azonban ők nem teljesítették maradéktalanul a regisztrációs és/vagy befizetési feltételeket, így lemaradtak a nyereményekről.

Mivel a hatharom.com-on májusban is nagyszerű promóciók várnak a    -ra regisztrálókra, így érdemes minél előbb elküldeni nekünk a fogadóirodában használt azonosítódat, hogy ne maradj le a nagyszerű nyereményekről!

442

Miután befizettél, jelezd azt felénk a fenti 'Már be is fizettem a számlámra' üzenet bepipálásával!

 

megosztom