Bundesliga

Először találkozik Dárdai Guardiolával

  • hatharom.com
megosztom

Dárdai Pál eddigi legnehezebb meccsére készül a Hertha kispadján, a HBSC a Bayern München vendége lesz szombaton.

Dárdai szerint már a döntetlen is hatalmas siker lenne szombaton. - Fotó: bundesliga.de

Nem irigyeljük Dárdai Pált, akinek a kiesés ellen menekülő csapata a bajnok Bayern München otthonában vizitál. Abban az Allianz Arénában kellene maradandót alkotnia a fővárosiaknak szombaton, ahol kedden a Porto 6-1-re kapott.

A hazaiak a hétvégén akár meg is nyerhetik a Bundesligát, persze, ha legyőzik a Herthát, illetve a Wolfsburg nem tud nyerni a Mönchengladbach otthonában. A német rekordbajnok sikerére jó esély mutatkozik, hiszen a bajoroknak jobb csapatuk van, mint a fővárosiaknak, otthon játszhatnak, bombaformában vannak és egyébként is a legutóbbi hét egymás elleni mérkőzés alkalmával a Bayern München rendre legyőzte a Hertha csapatát.

[1732982] 2015-04-25 18:30:00 Bayern München - Hertha Berlinx;

„Nem akarok vicces kijelentéseket tenni, nyilvánvalóan nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Fontos, hogy a játékosok megmutassák az erejüket, taktikailag éretten és okosan játsszanak, meg persze jól szórakozzanak a találkozón. Minden eredményt elfogadok, ha látom a szenvedélyt és a harci szellemet. Hét mérkőzés óta veretlenek vagyunk, a döntetlent már sikerként könyvelném el." - nyilatkozta Dárdai Pál a Bundesliga hivatalos honlapjának, majd így folytatta: "A Bayern ellen meglátjuk, milyen erős a védelmünk. Ha jól védekezünk, akkor tudjuk, hogy tényleg stabil az csapatrészünk. Fontos, hogy a Bayern játékosait ne engedjük be a büntetőterületre, óriási próba előtt állunk. Nagyon jó napot kell kifognunk, hogy pontot szerezzünk. Játékosként átéltem már győzelmet is a Bayern ellen, de olyat is, hogy tizenöt perc után három nullás hátrányban voltunk..."

20150416144617

Ahogy Dárdai Pál is fogalmazott, a realitások talaján maradva a Herthának gyakorlatilag esélye sincs a bombaformában lévő bajorok otthonában. De vajon ki lesz a hazaiak vezére? Szerintünk Thomas Müller, akinek kiváló esélye van arra, hogy szombaton bevegye a fővárosiak kapuját. Egyébként is, ha büntetőt kapnának a hazaiak, akkor az ítéletet a bajorok 25-ös számú játékosa végezné el, azt pedig nem igazán szokta elhibázni.

Bayern München-Hertha
hatharom.com-tipp: Thomas Müller bármikor gólt szerez
bet365 @ 1.83
Thomas Müller gólszerzésére e a bet365 fogadóiroda kínálja az egyik legjobb szorzót a piacon, így ott ajánljuk megjátszani a tippünket. Azon ügyfelek, akik ahatharom.com rendszerén keresztül fizetnek be, 15 000 forint üdvözlő bónuszt kaphatnak, így 15 000 forint kockáztatásával 39900 forint tiszta nyereményt könyvelhetnek el, ha jön a tippünk. A bet365-ről IDE kattintva tudhatsz meg még többet.
[1732982] 2015-04-25 18:30:00 Bayern München - Hertha Berlinx;
megosztom