Internazionale

A kudarc csak inspirál minket - Ranocchia

  • Javi Moreno
megosztom

Meglepő vereséget szenvedett az Inter a bajnokságban, de Ranocchia szerint ez csak feltüzeli őket.

Túlzás lenne azt állítani, hogy fantasztikus formában volt az Inter az elmúlt hetekben, de legalább vereséget nem szenvedtek. Döntetlen a Lazio és a Juventus ellen, emellett hozták a kötelező győzelmeket, valamint továbbjutottak a kupában is. Ezért is különösen meglepő, hogy éppen hazai pályán, a Torino ellen kaptak ki először Roberto Mancini vezetésével. A gárda hátvédje, Andrea Ranocchia azonban bízik benne, hogy a javukra válik majd a pofon.

"Egy olyan vereség, mint ez, jót is tehet nekünk, inspirál minket arra, hogy még többet nyújtsunk. Nagyon motiváltak vagyunk és feltüzeltek. Koncentrálnunk kell az utolsó pillanatig, hogy a lehető legtöbb pontot begyűjtsük, a futballban ugyanis bármi megtörténhet, pillanatok alatt változnak a dolgok."

A találkozó egyetlen gólja

Egyes kritikusok szerint az Internél a játékosok fizikai felkészültséget sem tökéletes, ám Ranocchia ezt cáfolja. "Jobban kell játszanunk az olyan kontrajátékot játszó csapatok ellen, mint a Torino. Nincs gond a fizikai állapotunkkal. Sajnos alig volt helyünk a pályán, stabilan védekezett az ellenfél, ezért a támadó harmadba alig-alig tudtunk bejutni. A végén pedig jött a vendégek győztes gólja, az ilyen vereség pedig mindig különösen fájó."

Az Inter 20 forduló elteltével 26 ponttal a kilencedik a tabellán, és már nyolc pontra van a BL-indulást jelentő harmadik helytől, amelyről korábban Lukas Podolski úgy nyilatkozott, hogy mindenét feltenné rá, hogy eléri a csapat.

Nos, ha Podolski mindenét felrakná a bronzéremre, akkor 21 darab mindennel gazdagodna, ekkora ugyanis jelenleg a   -ön a kék-feketék dobogós helyezése. A gárda február első napján a Sassuolóhoz látogat Reggio Emiliába. Az eddigi három találkozójukat egyaránt a milánói csapat nyerte, összesen 15-0-s gólkülönbséggel.

[1786209] 2015-01-25 15:00:00 Inter - Torinox;
2015-01-24;55
2015-01-25;55
2015-01-26;55
165993 
megosztom