Serie A

Új igazolásaival már idén trófeákat nyerne az Inter

  • Javi Moreno
megosztom

A milánói kék-feketék megcélozták az Európa Ligát és az Olasz Kupát, amihez nagy segítség lehet két új igazolásuk.

Hétvégén még csak csereként játszott, szerda este azonban a kupában már hazai pályán is bemutatkozott az Inter csapatában Xhardan Shaqiri. A svájci támadó góllal vette ki a részét a Sampdoria elleni 2-0-s sikerből, a gólpasszt pedig éppen a másik friss szerzeménytől, Lukas Podolskitól kapta. Lehet, hogy a két új játékos érkezésével feltámad a milánói csapat?

A mérkőzés összefoglalója

"Shaqiri és Podolski is topjátékosok, úgy vélem, nagy hasznunkra lehetnek" - nyilatkozta a mérkőzés második gólját szerző Mauro Icardi. A kék-feketék kétgólos győzelme még akár vastagabb is lehetett volna, hiszen 80 percet tíz, 15-öt pedig kilenc ember ellen játszottak le. "Az első kiállítás után a Sampdoria-játékosok teljesen visszaálltak a kapujuk elé, így pedig lényegesen nehezebb volt játszanunk. Nem nyújtottuk a legjobbunkat, de végül kétszer csak áttörtük a falat. Hogy meg tudjuk-e nyerni az Olasz Kupát? Oda kell figyelnünk minden meccsen, komolyan kell vennünk minden ellenfelet, aztán meglátjuk, mire jutunk a szezon végén."

Az Inter bőven megteheti már, hogy a bajnokság helyett az Olasz Kupára, illetve az Európa Ligára koncentráljon, hiszen a Serie A-ban vajmi kevés esélyük van feljutni a dobogóra. Manciniék korábban el is mondták, hogy a prioritás most a második számú nemzetközi kupasorozat, az EL győztese ugyanis ettől az évtől kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába.

Melyik sorozatot tudja megnyerni idén az Inter?
A     oddsai
Olasz Kupa 11.00
Európa Liga 15.00
Serie A 501.00
[1871226] 2015-01-21 21:00:00 Inter - Sampdoriax;

 

megosztom