Serie A

Jön a legendás Derby d'Italia, de nehéz meccs vár a Romára is

megosztom

Juventus-Internazionale rangadót rendeznek Olaszországban vízkereszt ünnepén.

Lezárva a karácsonyi időszakot, Olaszországban megünneplik a vízkeresztet, amikor is hagyományosan pályára lépnek az olasz csapatok. A jóságos boszorka ha ajándékot nem is hoz nekünk 6-ára virradóra, de egy jó kis Derby d'Italiát igen.

A forduló tutija
Cesena-Napoli

Továbbra is nehéz kiigazodni a Napolin az olasz bajnokságban. Képesek fantasztikusan játszani és teljesen reménytelenül kikapni bárkitől. A kiesőhelyen tanyázó és augusztus óta meccset sem nyerő Cesena ellen azonban nem okozhat gondot a három pont begyűjtése Rafa Benítez csapatának.

Cesena#ita-cesena
SSC Napoli#ita-ssc_napoli

A fekete-fehérek problémáit tovább gyarapítja, hogy a házi gólkirály, Gregoire Defrel elitltás miatt nem játszhat, de rajta kívül is többen hiányoznak majd. Ezzel szemben a Napoli egy sikeres Szuperkupa-szereplés után venné üldözőbe az élen álló Juventust, ami szerintünk egy sima győzelemmel meg is kezdődhet.

Cesena-Napoli
hatharom.com-tipp: Napoli nyer
bet365 @1.36
Pinnacle @1.37
Winmasters @1.39

A forduló lutrija
Palermo-Cagliari

Nem telt unalmasan a téli szünet a Cagliari csapatánál. Zdenek Zeman elküldését követő másnap kinevezték Gianfranco Zolát, aki korábban a West Hamnél, illetve a Watfordnál edzősködött. Az olasz mester feladata pedig alighanem a csapat benntartása, hiszen a szardíniai alakulat jelenleg kiesőhelyen áll.

Amikor Zola még játékosként dolgozott a Cagliarinál

Zolának igen nehéz bemutatkozó találkozó jutott, hiszen amellett, hogy a Palermo kiváló formában van és a legutóbbi öt hazai meccséből négyet megnyert, nélkülöznie kell majd kapusát, Colombit és Sebastian Erikssont is. Habár kár lenne alábecsülni a Cagliari motiváltságát, úgy véljük, egyelőre a vendégek maradnak kiesőhelyen, a Palermo pedig tovább folytatja remek hazai sorozatát.

Palermo-Cagliari
hatharom.com-tipp: Palermo nyer
bet365 @1.95
Winmasters @1.95
Pinnacle @1.94
[1786140] 2015-01-06 15:00:00 Palermo - Cagliarix;

A forduló gól(l)esője
Juventus-Internazionale

Olaszország két legsikeresebb klubja csap össze kedden este a Juventus Stadionban. A Derby d'Italia ugyan az elmúlt években már nem a bajnoki címről szólt - hiszen az Inter ennek közelébe sem került mostanság -, de presztízséből mit sem vesztett a csata. A 184. bajnoki találkozójukon egyértelmű esélyes a Juventus, de mi inkább a gólesőre fogadnánk.

A formák tekintetében jelentős a különbség, a Juventus továbbra is az élen áll, és mindössze egyszer szenvedett vereséget, az Inter viszont Roberto Mancinivel sem tudja még az első ötöt sem megközelíteni. Hiányzók bőségesen lesznek mindkét oldalon, hiszen Allegrinek Caceres, Barzagli, Asamoah, Romulo és Marrone, míg Mancininek Nagatomo és Mbaye hiányával kell mindenképpen számolnia.

[1786137] 2015-01-06 21:00:00 Juventus - Interx;

A két csapat találkozói rendre sok gólt hoznak, így mi bátorkodunk arra tippelni, hogy legalább három gól lesz.

Juventus-Internazionale
hatharom.com-tipp: 2.5 gól felett
bet365 @1.85
Winmasters @1.88
Pinnacle @1.90
[1786137] 2015-01-06 21:00:00 Juventus - Interx;

A forduló specialitása
Udinese-Roma

Tartalékosan is nyerni indulnak a Farkasok Udinébe, hiszen ha a Juventus botlana a rangadón, pontszámban beérhetné őket Rudi Garcia együttese. A bajnokságot jól kezdő, ám hirtelen visszaeső fekete-fehérek ellen tavaly oda-vissza tudott nyerni a Roma, a sorozat pedig idén folytatódhat.

A vendégeknek két nagyon fontos hiányzóval is szembe kell nézniük, hiszen Totti sérülés, Gervinho pedig az Afrika Kupa-szereplés miatt nem lehet ott a támadósorban. Így minden bizonnyal a Destro-Iturbe kettős kezd a támadósorban. A fővárosiak idén több meccsüket is csak nagyon nehézkesen húzták be idegenben, egynél több góllal egyszer sem nyertek. Így logikusnak tűnhet arra voksolni, hogy egy góllal lesz csupán jobb Garcia együttese Stramaccioniénál.

Udinese-Roma
hatharom.com-tipp: A Roma pontosan egy góllal nyer
Unibet @3.85
bet365 @3.60
Winmasters @3.65
[1786142] 2015-01-06 12:30:00 Udinese - Romax;
2015-01-05;55
2015-01-06;55
165993

 

megosztom