Kosárlabda

Oroszországba vizitál a Szolnok

megosztom

Ha szoros mérkőzést tudna játszani szerdán a Szolnok a Himki Moszkva otthonában, már az is nagy tett lenne Dragan Alekszicséktől. Ezt nem csak mi, hanem a fogadóirodák is így látják, amelyek gyakorlatilag esélyt sem látnak a vendég győzelemre.

A szolnoki játékosoknak nagyon kell koncentrálniuk, ha szoros meccset akarnak játszani a Himkivel.

Nézzük az oroszországi kirándulás jó oldalát: szerdán kiderül, hogy a férfi kirakatcsapatunk mennyire van Európa elitjétől. A bukmékerek szerint nagyon messze, de ha minden mérkőzésen az esélyesebb nyerne, akkor felesleges lenne lejátszani a találkozókat. Ám a tény, az még tény marad: nem sok esélye van a Szolnoknak szerdán Moszkvában.

A Himki fényévekkel a csoportja előtt jár, de múlt héten, a Besiktas otthonában ők is bebizonyították, hogy emberek, és hibázhatnak. Nemzetközi szinten is ismert edzője - Rimas Kurtinaitis - van a sárgamezeseknek, akik 2012-ben már megnyerték a sorozatot. A játékoskeretet olyan kosarasok alkotják, mint Tyrese Rice, Joffrey Lavergne, Petteri Koponen, Marko Popovic vagy Szergej Monya, akik közül elég ha egy jól teljesít, s már nyert ügye van a Himkinek.  Hazai pályán az oroszok tulajdonképp verhetetlenek, a VEF Rigát például 29 pontos (!) zakóval küldték hazai az Eurocupban.

Fogadás a mérkőzés győztesére* - a     szorzói
Himki Moszkva Szolnoki Olaj
1.03 10.50
A „Fogadás a mérkőzés győztesére” típusú fogadás a hosszabbítást is tartalmazza!

Ezzel szemben a szolnoki csapat nincs túl jó passzban, legutóbbi öt mérkőzéséből csak egyet tudott megnyerni, azt is hazai pályán. Vendégként idén mind a három tétmeccsét elbukta Dragan Alekszics együttese, s jó esély mutatkozik arra, hogy ez a szám négyre emelkedjen szerdán.

"A Cibona ellen az első félidőben kontrolláltuk a találkozót, és a lepattanókkal sem voltak gondjaink. A második játékrészben viszont már túl sok támadólepattanót engedtünk az ellenfélnek. ez döntőnek bizonyult. A Himki Moszkva a csoportunk egyik legjobb csapata. Egy nagyon erős együttes, amelynek az Euroligában lenne a helye. Mi azonban nem adjuk fel, és nem feltartott kezekkel megyünk Oroszországba. Szeretnénk egy jó mérkőzést játszani. Úgy gondolom, hogy ehhez meg is van a minőségünk, és készen állunk arra, hogy jó teljesítményt nyújtsunk Moszkvában. Nincs sérültünk, mindenkire számíthatok." - nyilatkozta Dragan Alekszics a szolnokiak mestere a bb1.hu-nak.

Fogadás a mérkőzés győztesére hendikeppel* - a     szorzói
Himki Moszkva -18,5 Szolnoki Olaj +18,5
1.90 1.90
A „Fogadás a mérkőzés győztesére hendikeppel” típusú fogadás a hosszabbítást is tartalmazza!

Ahogy a fentiekből leszűrhető, a bukmékerek szorzói nem állnak messze a valóságtól, hiszen tulajdonképp csak a különbség a kérdéses szerdán, hiszen a     például 18,5 pontos favoritnak hozta ki a Himki Moszkvát. Ami a pontok számát illeti, az oddsmesterek sok, legalább 157 pontra számítanak a nemzetközi kupameccsen.

Fogadás a mérkőzés pontjainak számára* - a     szorzói
156,5 alatt 156,5 felett
1.90 1.90
A „Fogadás a mérkőzés pontjainak számára” típusú fogadás a hosszabbítást is tartalmazza!
Himki Moszkva (orosz)-Szolnoki Olaj
Eurocup, D-csoport, 4. forduló
Szerda, 17:30, Moszkva
TV: Sport2
A D-csoport állása
# Csapat M GY V DP KP P
1. Himki Moszkva 3 2 1 246 216 5
2. Olimpija Ljubljana 3 2 1 241 236 5
3. Besiktas 3 2 1 224 220 5
4. Zenit Szentpétervár 3 1 2 264 256 4
5. Szolnoki Olaj 3 1 2 237 251 4
6. VEF Riga 3 1 2 206 239 4
 • Pro
  Tomihmv
  2014. november 5., Szerda 10:16

  Eurocup | Himki Moszkva - Szolnoki Olaj

  2014. november 5., Szerda 17:30
  • Ország:Ismeretlen
  • Fogadás típusa:Other
  • Tipp:Ázsiai hendikep: Himki Moszkva -16
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:1.77
  • Eddig éri meg:1.65
  • Tét:5
  • INDOKLÁS:

   Lehet, hogy nagynak tűnik a hendikep, de ennyi, sőt szerintem még sokkal több is van a két fél között. A hazaiaknak Euroliga szintű csapatuk van, a játékoskeretben olyan játékosok vannak, mint Rice - tavaly egyedül nyerte meg a Maccabinak az Euroligát -, Lauvergne, Koponen, Popovic vagy Monya, a többiekről nem is beszélve. Nem csak a csoportból, hanem a mezőnyből is kiemelkednek az oroszok, akik két éve megnyerték a sorozatot.
   A Szolnok az egyik leggyengébb együttes a kupában, arról nem beszélve, hogy házon kívül eddig minden meccsét elbukta a csapat, amely ráadásul rossz passzban van. Ezen kívül fontos megemlíteni, hogy az Olaj vasárnap este 7-kor fejezte be a meccsét Zágrábban, azután hazabuszozott, majd kedden hajnali 2:45-kor már indult a gárda a repülőtérre, s utaztak Moszkvába. Vagyis abszolút kipihenetlenek, fáradtak, edzésük szinte nem is volt, s jól tudják, hogy esélyük sincs egy ilyen kaliberű csapat otthonában.
   A Himki ki akarja javítani a Besiktas elleni vereséget, amire jó esélye van, s ha még ha valami csoda folytán az Olaj 100 százalékot nyújtana - amit ilyen előjelek után erősen kétlek -, akkor is simán nyerne az orosz gárda. Éppen ezért véleményem szerint a Moszkva magabiztosan, legalább 17 ponttal megnyeri a találkozót.

  • Eredmény:

   98-84

megosztom