Sportfogadás

Szakíts nagyot a Bet-at-home-nál - 200 euró bónusz a vb-re!

  • th3PR0j3ct0r
megosztom

Fogadnál a vb-re, de még nem tudod, hogy melyik irodánál? Netán egy nagyobb összegű bónuszra vágysz? Akkor a Bet-at-home-nál a helyed!

Nem csak Neymar, a Bet-at-home is sokat hozhat a konyhára a vb alatt! - Fotó: AFP

Amint azt már megszokhattuk, a bet-at-home nyáron, főként nagy sportesemények előtt extrém nagy bónuszt ajánl a már meglévő és új ügyfeleinek. Nos, ez idén sincs másképp, a világbajnokság apropóján ugyanis 200 euró ütheti a markodat!

Figyelem! Az ajánlat a már meglévő ügyfelekre is vonatkozik!

A bet-at-home bónuszajánlata 50%-os, vagyis ahhoz, hogy megszerezd a maximális 200 euró bónuszt 400 eurós befizetést kell végrehajtanod! Miután ez megtörtént, a "Számlakezelés" menüpont alatt található "Bónusz beváltása" aloldalon kell megadnod a "CUP14" bónuszkódot, ezt követően az 50%-os befizetési bónusz jóváírásra kerül a számládon.

A promócióban egészen a világbajnokság csoportkörének befejezésééig, azaz június 27-ig (magyar idő szerint 12:00-ig) vehetsz részt.

A kapott bónuszt és a befizetett összeget összesen háromszor kell megforgatnod 2.00-s oddson, amibe single és kombinált fogadások egyaránt beleszámítanak.

A bónusz beváltásának feltételei
Ez az ajánlat 2014.06.03-tól (12:00 CET) 2014.06.27-ig (12:00 CET) érvényes. A bónusz összegét a bónuszakciónk időszaka alatt történt befizetések alapján, a bónuszkód aktiválásáig történt befizetések után számoljuk ki. Banki átutalások esetén az az időpont a döntő, amikor az összeg beérkezik a bankhoz.
A bónuszkód "CUP14" és legkésőbb 2014.06.27-ig (12:00 CET) aktiválni kell a "Bónusz beváltása" pont alatt a Számlakezelés menüben. E határidőt követően nem igényelhető a bónusz.
A bónusz maximális összege 200 EUR. 400 EUR feletti befizetés esetén a bet-at-home.com 200 EUR-t ír jóvá a fogadási számlájára bónuszként.
Azon ügyfelek részére, akik nem EUR alapú bet-at-home.com fogadási számlát nyitottak, az összeg eltérhet. A döntő tényező az ügyfél származási helye.
A befizetett összeget és a bónuszt 90 napon belül együttesen háromszor (3x) kell megforgatnia, legalább 2.00 nyereményszorzóval (egyszeri és kombi fogadásoknál is egyaránt), ahhoz, hogy kifizetést igényelhessen. Azon ügyfelek, akik a bónuszt több mint 400 EUR befizetése után igénylik, összesen 1800 EUR-t kell megforgatniuk a kifizetés igénylése előtt. (A Németországban élő ügyfelek számára ez 1890 EUR a fogadási adóból kifolyólag.)
A bónusz kizárólag abban az esetben igényelhető, ha a bónusz időtartama alatt nem kért kifizetést fogadási számlájáról.
Ez a bónusz kizárólag csak az Ön számára érvényes és sportfogadásra, illetve élő sportfogadásra használható fel. A bet-at-home.com más termékeire ez az ajánlat nem vonatkozik.
A bónusz legfeljebb egy fogadási számlára váltható be személyenként, családonként, háztartásonként, valamint közös használatban lévő számítógépenként. Visszaélés gyanúja, illetve több számla nyitása esetén (fiktív számlák vagy játékközösségek), valamint "balance betting" esetén a bet-at-home.com jogosult a bónusz és az abból eredő nyeremények törlésére.
Ügyfelek az alábbi országokból nem vehetnek részt ebben az akcióban: Amerikai Egyesült Államok, Belarusz, Bulgária, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Izrael, Lettország, Litvánia, Mexikó, Nagy-Britannia, Norvégia, Olaszország, Örményország, Oroszország, Spanyolország, Svédország, Szerbia, Törökország, Ukrajna.
A bónusz beváltásával a felhasználó elfogadja a bónusz beváltásának feltételeit, és a bet-at-home.com Általános Szerződési Feltételeit, amelyek a www.bet-at-home.com oldalon vannak feltüntetve. A bet-at-home.com fenntartja a jogot, hogy ezt az ajánlatot bármikor saját belátása szerint megváltoztassa, vagy megszüntesse.
Nincs még bet-at-home számlád? Ide kattintva regisztrálhatsz!
megosztom