Premier League

Érzelmeivel küzdene Sturridge, ha gólt szerezne a Chelsea ellen

megosztom

Rangadóra, vagy ha úgy tetszik, a bajnoki elsőség bebiztosítására készül a Liverpool vasárnap délután, a Vörösök az üldöző Chelsea-t látják vendégül. Jó hír a hazaiak számára, hogy legfrissebb hírek szerint a csapat egyik legeredményesebb játékosa is bevethető lesz.

Daniel Sturridge játékra kész, már csak Brendan Rodgersen múlik, hogy pályára lép-e

Daniel Sturridge a Manchester City elleni mérkőzés során szenvedett combsérülést másfél héttel ezelőtt. Az első jelentések kisebb húzódásról szóltak, és a liverpooliak szerencséjére valóban nem történt komoly baj a bajnokságban már húsz gólnál járó támadóval, aki csupán a Norwich City otthonában rendezett találkozót volt kénytelen kihagyni. Az angol válogatott futballista szerdán gyerekeket látogatott meg, a beszélgetés során pedig természetesen felmerült a visszatérése is.

"Remélhetőleg a hétvégén pályán leszek" - fogalmazott Sturridge. "Nem vagyok benne biztos, hogy a menedzser játszatni fog, de majd meglátjuk."

A 24 esztendős játékos számára egyébként is különleges lenne a vasárnapi meccs, mivel éppen a londoni Kékektől költözött Liverpoolba 2013 nyarán, a Stamford Bridge-n egy rövid megszakítással négy szezont töltött. "Szeretném megmutatni, hogy tisztelem korábbi klubomat, de ha játszom és az utolsó pillanatokban győztes gólt szerzek, valószínűleg meg fogok őrülni, nemde? Nem szeretnék ünnepelni, de nem tudom, hogy hasonló helyzetben képes lennék-e kontrollálni az érzelmeimet."

A Liverpool és a Chelsea között jelenleg öt pont a távolság, míg a harmadik helyezett Manchester City - egy mérkőzéssel kevesebbet játszva - hat ponttal követi az éllovast. A fogadóirodák, így a bet365 is gyakorlatilag eldöntöttnek véli az aranyérem sorsát.

Premier League - végső győztes
Liverpool Man. City Chelsea
BET365@1.16 BET365@6.00 BET365@34.00
[1475090] 2014-04-27 15:05:00 Liverpool - Chelseax;
144788

 

megosztom