Bulvár

Mayweather ismét hozta a formáját

  • th3PR0j3ct0r
megosztom

Floyd Mayweather Jr.-ral kapcsolatban időről-időre érdekes híreket kapunk. Így történt ez most is, hiszen a méltán népszerű ökölvívó hozta a formáját, és egy órát késett legutóbbi sajtótájékoztatójáról.

Mayweather egész éjszaka játszott, így elkésett sajtótájékoztatójáról

Floyd Mayweather Jr. megengedheti magának, hogy akkor jelenjen meg a sajtótájékoztatóján, amikor akar.

A kiváló ökölvívó egy órát késett az említett eseményről, ahol nem mellesleg a május 3-i, az argentin Marcos Maidana elleni mérkőzéséről volt szó. A késés oka nem mindennapi: Mayweather a sajtótájékoztató előtti éjszaka sokat játszott, így későn kelt fel.

Hosszú, az MGM kaszinójában játékkal töltött éjszakáról számolt be a jelenlévőknek az ökölvívó, ami kisebb felháborodást keltett. Érdekesség, maga a tény, hogy Mayweather késve jelent meg az eseményen, nem igazán izgatta a média képviselőit.

Az ilyen jellegű hírek viszont hozzátartoznak Mayweather imidzséhez. Az ökölvívó rendszeresen hatszámjegyű (dollárban) összegekkel fogad, szelvényeit pedig a twitteren is közzéteszi. Mindez persze azt is eredményezi, hogy gyakran igen-igen érdekes pletykák kapnak szárnyra Mayweatherrel - és veszteségeivel - kapcsolatban.

Ha már itt tartunk, az egyik legérdekesebb sztori az ökölvívóval kapcsolatban egy hasonló eseményen történt meg: 2012-ben a Miguel Cotto elleni mérkőzését megelőzően még Max Kellermannal, az HBO kommentátorával beszélgetett Mayweather, aki segítőitől az interjú során egy iPadet kért, hogy megnézze, hogy áll az a meccs, amire fogadott. Miután megnézte az eredményt, Mayweather rögtönzött sportfogadó-leckét adott beszélgetőpartnerének, amin maga Kellerman és a jelenlévők is jól szórakoztak.

Mayweather egyébként toronymagas favoritnak számít a Maidana elleni mérkőzésen, hiszen a bet365 csak 1.083-as oddsot kínál a sikerére, míg az argentin győzelme nyolcszoros pénzt érne.

megosztom