Amigo predictions

Egy év alatt megváltoztatom a magyar futballt - Urbán kapitány lenne

Urbán Flórián korábbi 40-szeres válogatott labdarúgó a DIGI Sport híradóján keresztül azt üzente Csányi Sándor MLSZ-elnöknek, hogy, miután Bernd Storckot menesztette, nevezze ki őt szövetségi kapitánynak.

A korábban a Pápa és a Vasas edzőjeként is dolgozott szakember mindössze egy évet kér ahhoz, hogy megváltoztassa a magyar labdarúgást. 

Urbán ígéri: gyorsan rendet tenne

 

Forrás: MTI/Beliczay László

"Ha Pintér Attilát egy meccs, az Észak-Írország elleni vereség után azonnal eltávolította Csányi Sándor MLSZ-elnök, akkornincsen mellébeszélés, azonnal el kell most is küldeni a kapitányt.Ha jók az információim, Storck úr már a fiát is idehozta szövetségi edzőnek, aztán már valami barát is itt van az edzőképzésben, mindenki Storck úr körül forog. Ha az MLSZ-elnök meglépi, amit meg kell, akkor a kapitánynak mennie kell sürgősen. Ha nem, akkor saját magának kell lemondani. Azt is mondhatnám tisztelettel Csányi úrnak, itt a kamerában, hogy akik mellette voltak, nem biztos, hogy előrehaladtak.Vegyen oda maga mellé, egy év alatt a magyar labdarúgást megváltoztatom"– nyilatkozta Urbán Flórián a Sport 24-nek.

 

http://www.origo.hu/sport/futball/20170611-urban-florian-egy-ev-alatt-ingyen-megvaltoztatom-a-magyar-futballt.html

érdekes! megnézzük mi lesz ebből :)

MOLDOVA
GEORGIA
Full time
Away Win 2.30


REP OF IRELAND
AUSTRIA
Full time
Home Win 2.25


ICELAND
CROATIA
Full time
Away Win 2.05

A bukik és a fogadók szerint sem Bernd Storck

A bukik és a fogadók szerint sem Bernd Storck csapata a favorit Oroszország ellen
 

 

3:0 Ki kell mondani Szegyen!!!!!!!!!!!!!!!!! ez a Magyar CSapat egyre nagyobb szegyen!!!

mikor rugjatok mar ki Storck-ot es az egesz csapatot? miert kell nekunk Dzsuzsi es a tobbi fasz? semmit nem bizonyitottak evek ota!!!! hanyok a csapattol es az egesz Storck  dologtol! remelem felkelnek a szurkolok velem egyutt es el tudjuk tavolitani ezt a hanyadek Nemetet a CSapatbol!

 

MAI TAMADAS

 

Rapid Wien - Salzburg   x2

Midtjylland - Randers 1

Cabinteely - UC Dublin  2

K. Oslo - Molde 2

 

Talan a Dublin a legrizikosabb ! Talan! de monstjuk ott a Midtylland is! ami hatttt nem tudom mar banom hogy sima 1 be raktam meg! de majd meglatjuk mi is lesz a vege! HAJRA! 

 

 

Errani S. (Ita) - Mladenovic K. (Fra)

Hmm igen erdekes hogy Errani-t nagyon leirjak ezen a merkozesen! mikozben tudni kell hogy ha akar akkor nagyon tud nyomni! ellenfel talan azert a Favorit a mai merkozesen mert Francia! de sok erdekes dolog torent mar a Favoritok haza tajan! Errani-ra eleg magas az odds! 2 felett van! 

ha feltudja magat idegesiteni erre a merkozesre rendesen akkor lehet eselye szerintem ellenfele nagyon bizonyitani akar otthon! es ez sok hibat fog szulni! persz mostanaban a Tenisz palyakon is egyre tobbet hallani latni kiabalasokat! zugolodasokat! Errani ezt szereti! a Ellen fele is?

 

Tippem: nehezen is de Errani NYER!

Alanyaspor - Galatasaray

Na ez lesz a komoly! a Galata nem igen tud magához térni legalább is szerintem ! nagyon idegesek hogy nem ők nyerik a bajnokságot + most a Fener is előttük van! szerintem ez egy igen erős 2 

 

Tippem: 2