Kézilabda

Újabb világsztár érkezik Győrbe?

  • VNA

Tovább folytatódhat a győri női kézilabda álomcsapat építése. Internetes források szerint Jovanka Radiceviccsel erősíthet a klub.

Jovanka Radicevic a győri csapat új szerzeménye lehetA handball-planet.com internetes portál információi szerint a Győri Audi-ETO KC csapata megállapodott a montenegrói Buducsnoszt jobbszélsőjével, a 24 éves Jovanka Radiceviccsel, aki - a szerb Andrea Lekichez és a norvég Heidi Lökéhez hasonlóan - nyártól Győrben folytatja pályafutását. A győri klub honlapja hivatalosan ezt az információt eddig még nem erősítette meg, bár az köztudomású, hogy Katarina Mraviková a szezon végén befejezi a játékot.

A 169 centiméter magas, 66 kg-os Radicevic hét esztendeje tagja a Buducsnoszt csapatának, az utóbbi időben pedig a montenegrói válogatottban is alapembernek számít. Az átigazolási hír azért is lehet érdekes, mert a Győr a Bajnokok Ligája elődöntőjében könnyen lehet, hogy éppen a Buducsnoszttal fut majd össze hamarosan. A BL középdöntő csoportjában a montenegrói csapat ugyanis már az ötödik forduló után továbbjutott és az utolsó forduló eredményétől függetlenül 2002 után ismét elődöntőt játszhat a legrangosabb sorozatban.