Sportfogadás

Így kaphatod meg a legjobb Tippmixpro-tippeket!

  • Logibet

Bemutatjuk, hogyan kaphatod meg a legjobb tippmixprós tippeket a piacon. Magas nyerési esély, profi tippmesterek!

Nem túlzás kijelenteni, hogy a sportfogadó piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát a Tippmixpro. A magyar fogadóiroda 2023-as megújulása sokkal jobban sikerült, mint mi azt vártuk, temérdek új funkcióval és különlegességgel várja az online buki játékosait. Mi pedig ebben a cikkben segítünk, hogy hogyan is nyerhetsz úgy is, ha nincs igazán sok időd levadászni a legjobb tippeket és oddsokat.

 

Válaszd a Logibetet és nyerj sok pénzt Tippmixpro-tippekkel!

Mi az a Logibet?

A Logibet a legnagyobb, magyar nyelven is elérhető weboldal, amelynek az a feladata, hogy összekapcsolja a tippmestereket a tippvásárlás iránt érdeklődő felhasználókkal. Ezáltal itt bárki kipróbálhatja magát tippadóként, de bárki előfizető is lehet.

A Logibet amolyan piactér, ahol a tippadók értékesítik tippjeiket, az oldal pedig garanciát vállal az eredményeikért, ugyanakkor független szereplőként van jelen.

Tehát a Logi nem egy tippmester, nem egy tippadó szolgáltatás, hanem egy csatorna.

Jelenleg közel 100 aktív tippmester van jelen az oldalon, akik tippjeit különböző csomagokban lehet megvásárolni.

Fontos kiemelni, hogy a tippmesterek kizárólag az itthon is elérhető fogadóirodákból adhatnak tippet, így a Tippmixpro mellett csak a Vegas szerepel nálunk.

 

4 pont arról, hogy a Logibet miben más, mint más tippadó platformok

 

1: Az első és legfontosabb, amit már leírtunk: vagyis a Logibet nem egy tippadó oldal. A Facebookon, ilyen-olyan helyeken rengeteg tippadóval találkozhatsz, akik saját maguk árulják szolgáltatásukat, ez viszont itt nem így van. Független platformként a Logibet legfontosabb feladata a tippmesterek tippjeinek és statisztikáinak hitelesítése. Ez más oldalakon nincs így.

A Logibet vezető tippmesterének (varin) statisztikái az elmúlt 12 hónapban

 

2: Letölthető tipptörténet, részletes statisztikák. Egyedülálló dolognak számít a magyar sportfogadásban, hogy egy olyan tippmesterei letölthető tipptörténettel rendelkeznek, nálunk viszont alapvetés. A Logibet minden tippmesterének minden egyes tippje visszakövethető, itt nincsenek eltűnő tippek, eltűnő vesztes szériák és megmásított számok. A transzparencia, az átláthatóság és a korrektség az, amelyet mindig kiemelnek a Logibet kapcsán előfizetőink.

 

Megnézem a Logibet legjobb tippmestereit!

 

3: Hihetetlenül jó és segítőkész közösség. Aki volt már előfizető a Logibeten és csatlakozott a zárt közösséghez, tudja, milyen fantasztikus csapat az előfizetők tábora. Egymást segítő felhasználók, jó tanácsok, esetenként beszélgetés a tippmesterrel. Nem csak a tippek miatt, de a tanulás és az együtt szurkolás miatt is mindenképpen megéri a csapat tagjának maradni.

 

4: Olcsó. Egyszerűen kifejezve magunkat, a Logibet OLCSÓ. A tippvásárlás iránt érdeklődők szinte már hozzászokhattak a havi 30-50 ezres vagy akár a több százezres csomagokhoz is havonta. Erről nálunk szó sincs, de erről majd egy későbbi fejezetben...

 

Milyen csomagok közül választhatok?

A Logibeten jelenleg 4 csomag közül választhatsz. Van két egyéni előfizetéses tippmesterünk és van két átfogó csomagunk. A két egyéni tippmesterünket, buszkecet és david667-et kizárólag saját csomagjában vásárolhatod meg, míg a NORMÁL- és PRO-csomagokkal egyszerre több tippmesterre is feliratkozhatsz.

 

Mennyit nyerhetek a Logibettel?
Mi nem fogunk több százezres, milliós tuti nyerési ígéreteket tenni, ahogyan szerkesztett Tippmix-szelvényekkel sem házalunk, ahogyan az jó szokás a magyar piacon. A Logibet legfontosabb elve az átláthatóság és korrektség, így mindenki maga becsülheti meg, mennyit is nyerhet egy tippmesterrel. Ez persze nagyban függ a követett tippmesterektől és a bankoll méretétől is.  A hosszú távon nyerő tippmestereink számai garantálják, jól jár az, aki előfizet a Logibetre és követi a profi tipstereket.

 

A PRO-csomagban a Logibet egyedi fejlesztésének számító, profitgaranciával ellátott SuperTipster Tippmixpro-tippjeit is megkaphatod. A SuperTipster kiválogatja a Logibet legjobb ötleteit, így neked ezzel sem kell foglalkoznod.

Ha bármi kérdésed van a csomagok kapcsán, a magyar nyelvű ügyfélszolgálat munkaidőben azonnal áll rendelkezésedre.

 

Hogyan kapom meg a Tippmixpro-tippeket?

Előfizetést követően a csomagodnak megfelelő tippmesterekre iratkozhatsz fel. A feliratkozást követően a tippeket e-mailben, illetve push üzenet formájában kaphatod meg. Beállíthatod magadnak azt is, hogy melyik tippmestertől milyen tippeket szeretnél megkapni, illetve pontosan milyen értesítéseket is szeretnél.

 

Mennyibe kerülnek a Tippmixpro-tippek?

A csomagok ára változó, de nagy átlagban elmondható, hogy a Logibet egyedülállóan olcsó a magyar sportfogadó piacon. A legolcsóbb havi csomag ára kevesebb, mint 10 ezer forint, de a legdrágább sem éri el a 22 ezer forintot. Ezért az árért pedig egyszerre akár 8-10 tippmesterre is feliratkozhatsz.

 

Szeretném megkapni a legjobb Tippmixpro-tippeket!