Kerékpár

Erős magyar eredményben bízunk! - Valterral négyszereznénk

Kapitányként vág neki a Visma magyarja a Strade Bianche-nak, amely versenyen korábban már kétszer top 5-ös volt.

Szombaton jön tavasz egyik legizgalmasabb egynapos versenye, a Strade Bianche, amelyen Valter Attila és Fetter Erik révén két magyar kerékpárosnak is szurkolhatunk. Mindkét magyar rutinosnak számít ezen a toszkánai egynaposon, hiszen előbbinek a harmadik, utóbbinak sorozatban a negyedik indulása lesz az idei. 

Valter esetében reménykedhetünk egy igazán szép eredményben, ugyanis tavaly az ötödik, míg tavaly előtt az előkelő negyedik helyen tekert be a célba. 

Bár a végső győzelemre messze a 2022-es bajnok Tadej Pogacarnak adják a legalacsonyabb szorzót (1.69), azért beszédes, hogy Valtert a negyedik helyen hozzák az erőrangsorban, avagy a fogadóirodák is számolnak a magyar kerekessel. 

Pogacar legnagyobb kihívója várhatóan a címvédő Tom Pidcock lesz, aki tavaly éppen olyan impozáns győzelmet aratott a Strade-n, mint egy évvel korábban a szlovén riválisa. Mindketten nagyjából félszáz kilométerrel a vége előtt indultak meg és vitték végig a támadásukat. Izgalmas lesz kettejük párharca.

De kanyarodjunk vissza Valterra, akinek kifejezetten pechesen indult az idei szezonja, hiszen az UAE Tour első szakaszán egy elég komoly bukásba keveredett. Szerencsére megúszta komoly sérülés nélkül és végül egy kiváló versenyt rakott össze, amelyet az összetett ötödik helyén zárt.

Úgy tűnik tehát, hogy remek formának örvend Valter, aki csapata első számú embere lesz ezen a versenyen. 

Furcsa érzés és egyben megtisztelő a Strade-n kapitánynak lenni. Az olyan srácok, mint Laporte és Kuss értem dolgoznak majd, ez teljesen felfoghatatlan. Remélem, cserébe szép eredményt sikerül adnom a csapatnak - mondta Valter. 

Azt azért nehéz elképzelni, hogy ne a Pogacar - Pidcock kettősből kerüljön ki a végső győztes, így bármennyire is csábító Valterra a 20-szoros odds, ezt jobb elengedni.

De szerencsére a Tippmixpro elég széles kínálatot ad a versenyre!

Fogadhatunk például top 3-ra és top 10-re is, előbbi esetében 4.40-es, míg utóbbinál 1.70-es szorzót kapunk a Visma magyarjára. Ezek viszont már abszolút játszható tippek.


✅ Tipp #1: Valter Top 3-ban végez @4.40  

Tipp #2: Valter Top 10-ben végez @1.70

MEGJÁTSZOM A TIPPET

Fogadási határidő: március 1. 09:25