Premier League

Nem sokat gondolkodtunk a Villa-United meccs legjobb tippjén

Decemberben őrült találkozót hozott össze a Villa és a United, most is hasonlóban bízunk.

Vasárnap a forduló egyik legjobb meccsét hozhatja össze az Aston Villa és a Manchester United. Emlékezhetünk, december végén az Old Traffordon úgy nyert a United 3-2-re, hogy 2-0-ra ment a Villa. Hazai pályán azonban enyhén a Villának áll a zászló a bukmékerek szerint.

Kezd egyre rosszabbul kinézni a Villa, miután hét közben az FA Kupából búcsúzni kényszerült Unai Emery gárdája. Ez pedig rövid időn belül a második veresége volt a Villa Parkban a gárdának, úgy, hogy 2023-ban veretlen maradt egész évben hazai pályán. Ennek ellenére alighanem aláírták volna a szurkolók a jelenlegi bajnoki helyezésüket, hiszen a negyedik hely minden várakozást felülmúl még akkor is, ha a Spurs már a sarkukban van. A védekezésben egyre több a hiba, a támadójáték pedig visszaesett, így nem meglepő, hogy nem jönnek úgy az eredmények.

A Manchester United viszont rálépett a helyes útra? Talán még korai lenne ezt kijelenteni, de 2024-ben veretlen a gárda, az FA Kupában bejutott az ötödik fordulóba, míg a bajnokságban a hatodik helyig lépett előre. A West Ham nem okozott gondot az előző körben, de előtte egy sokáig emlékezetes találkozón verte a Wolves gárdáját Erik ten Hag csapata. 3-1-ről ugyanis vissza tudott jönni a 95. percben a Wolves, de az utolsó szó  a Unitedé volt, így 4-3-ra megnyerte a találkozót.

Lisandro Martinez újra kidőlt a United védelméből, így Maguire és Varane lehet a középső védő pozícióban a vendégeknél.

Mire érdemes fogadni?

A Villa védekezése már közel sem az a szint, mint néhány hónapja, de a Unitednél sem mernénk rátenni a zizit, hogy összeállt a védelem... A decemberi meccsét látva a két csapatnak, valamint ismerve a gyengeségeiket, nehéz látni, hogy ezen a találkozón ne a gólok domináljanak. Azon a 90 percen Emery talán túl őrült taktikát választott a nagyon magas védelmi vonallal, de aligha fogja teljesen feladni a stílusát a spanyol menedzser most sem. A Unitednek ez feküdhet, tehát újra adok-kapokra van kilátás. A mindkét csapat betalál opciót a legalább három góllal vegyítjük, amire már egy korrekt szorzót kapunk a bukmékerektől.

 


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt és 2.5 gól felett @1.81

Fogadási határidő: február 11. 17:30

[4193761] 2024-02-11 17:30:00 Aston Villa - Manchester Unitedx;