Logibet

Így zárult az ősz a Logibeten - novemberi összegző

  • Logibet

Kimagasló teljesítmények és egy apró botlás. Ilyen volt a november a Logibeten.

Az év utolsó előtti hónapjában fontos változás történt a Logibeten, ugyanis a tippmesterek immár nem a nemzetközi bukmékerektől, hanem a magyar fogadóirodáktól kötelezőek tippeket hozni. Ez az átállás zavartalanul történt meg, egyelőre pedig nyugodtan mondhatjuk, hogy erőteljesen is.

A tippmesterek hamar felvették az utazótempót, jelenleg is bizonyítják, hogy a legnagyobb bukméker kivonulása után is van élet a legjobb fogadóknak. A Logibet két prémium tippmestere, david667 és buszkec is kiemelkedő hónapon van túl, mindketten sziporkáztak, ahogy az az összegzésükből is látható.

Az egyéni előfizetéses (prémium) tippmesterek mérlege novemberben
Tippmester Tippszám Profit ROI
buszkec (Élő) 74 +57.65 18.30%
david667 (Meccs előtti és élő) 63 +85.54 24.44%

Buszkec szokás szerint az élő tippjeivel remekelt, míg Dávid nem csak a Logibet felületén, hanem a discord szerveren is publikálta a szögletes tippjeit. Ez most igazán betalált és remek profitot sikerült bezsebelnie a követőkkel együtt.

 

Mind a két tippmester kiemelkedő hónapot tudhat magáénak, a Logibet Black Friday-akciója pedig rájuk is vonatkozik, így ennél alacsonyabb áron vélhetően sosem fogod megkapni a prémium tippmesterek tippjeit.

 

November kevésbé sikerült viszont a SuperTipsternek, a Logibet egyedi algoritmusa kis mínusszal zárta a hónapot, ezzel megszakadt a március óta tartó hibátlan sorozat. Ennek ellenére erre az évre egyáltalán nem lehet panasz, hiszen 9% feletti megtérülésnél, valamint 344 egység profitnál jár az elmúlt 12 hónapban az ST, bízunk benne, hogy az év vége szép lesz.

Jó teljesítményből ennek ellenére nem volt hiány a többieknél sem. A legjobb nem kiemelt tippmester Cipolla lett, aki kimagasló hónapot tudhat magáénak. 34 tippből sikerült ugyanis 55 egység profitot elérnie, amivel 37% feletti megtérülést produkált. Az elképesztő számsort ráadásul különösen nagyobb odds nélkül hozta le, gyakorlatilag stabilan szállította egész hónapban a nyerő tippeket. A tippmester hét sportágból is szemezgetett (labdarúgás, F1, kosárlabda, darts, tenisz, sífutás, kézilabda), de egyik sem tudott igazán kifogni rajta.

Továbbá igencsak erős hónapot tudhat magának KD, Blueeyez37 és a röplabda királya, kecsege55x is. KD egész éve szinte hibátlanul alakul, a márciusi gyengébb hónap óta nem hibázik, márpedig ezt a konzisztenicát nagyon szeretik a követők.

Kecsege55x eredményeit érdemes más szemüveggel nézni. A 4.23 egység profitra akár legyinthetnénk is, azonban a tippmester 1-es tétegységgel dolgozik, így 13 tipp alatt több, mint négy alaptétjét nyerte meg. Ez egy követőnek körülbelül 80-160 ezer Ft profitot hozott.

Több tippmester is csendesebb hónapot zárt, ez a kevesebb tippszámban jelent meg elsősorban, mellé pedig nem is társulhatott komolyabb eredmény.

A citromdíj ezúttal ZeBerDee10-hez került, sajnos a tippmesternek kifejezetten gyenge hónapja volt, de a rossz sorozatát december elején meg tudta szakítani, így bízhatunk benne, hogy újra megtalálja a régi formáját a rutinos tippmester.