Bajnokok Ligája

Élet-halál a tét a Salzburgnak az Inter ellen - spéci ötletek

Ha nyernek az osztrákok, szorossá válik a csoport, ha nem, gyakorlatilag minden eldőlt.

7-7 ponttal, viszonylag kedvező helyzetben várja a folytatást a D-csoportban a Real Sociedad és az Inter. Ha a baszkok legyőzik a 0 pontos Benficát és az Inter sem kap ki a Salzburg otthonában, gyakorlatilag lezárulnak a kérdések, ám a bátor játékra hajlamos osztrákoktól azért kitelik, hogy nehézzé teszik a Nerazzurri napját.

Ehhez azonban bravúr kell, a legtöbb buki nem véletlenül fizetne 6-szoros pénz körül egy hazai sikerre, az Inter ugyanis kiváló formának örvend. Egy héten belül a Roma és az Atalanta ellen is rangadót nyert Simone Inzaghi csapata, és bizony menetel a bajnoki cím felé. Persze könnyű is, ha a védelem és a támadók is jó formában vannak, márpedig jelenleg nagyon egységes csapat benyomását kelti a milánói, amelyet még nagyon a sérülések sem nehezítenek. Most ugyan kidőlt Arnautovic és Cuadrado mellé Pavard is, őt valakinek majd pótolnia kell, de a Thuram-Lautaro kettős így is szinte garancia a gólokra.

A csapategységet remekül jelzi, hogy az argentin támadó a bergamói siker után a győzelmet azonnal Pavard-nak ajánlotta, aki alighanem hetekig nem állhat majd a vezetők rendelkezésére. Talán az ilyen apró jelekből is látszik, hogy Inzaghi ismét nagyon összekapta a csapatát, így pedig ismét Európa egyik legerősebb csapatának nevezhetjük az Intert.

Ami az osztrákokat illeti, kicsit vegyes eddig a Salzburg szezonja, a csapat továbbra is kétarcú. A Sturm Graz botlásainak köszönhetően a Red Bull visszavette a vezetést a Bundesligában, ugyanakkor a BL-csoportban reálisan már csak a harmadik helyet szerezheti meg, igaz, arra jó esélye van, hiszen az utolsó körben hazai pályán fogadja majd a Benficát.

A sérültlista viszont tetemes, és bár többen nem léptek pályára az idei szezonban még, azért Terzic, Kjaergaard és Koita is alapembernek számít, a többi maródi kiegészítő játékos mellett.

Mivel a Sociedad-Benfica mérkőzést hamarabb játsszák, mint ezt, így a Salzburg már tisztában lesz azzal, hogy mit játszottak a portugálok, és lehet, hogy nekik inkább a biztos EL-továbbjutással kéne foglalkozniuk, mintsem a két nagy befogásával, főleg akkor, ha a Soci nyerni tud. A baszkok sikere esetén nem lepődnénk meg egy bátrabb Salzburgon, amelyet egyébként a San Siróban sem kellett nagyon félteni, hiszen Simicék hatszor is eltalálták Sommer kapuját.

Be is hendiztetjük ezt a piacot, mivel a bukik meg vannak győződve róla, hogy az olaszok céloznak majd jobban, mi pedig cáfolnánk ezt egy jó kis hendivel. Ha a vendégek hamar vezetést szereznek, könnyedén zöldülhetnek tippjeink.

 


✅ Tipp #1: Salzburg +2.5 kaput eltaláló lövés @1.70
 

✅ Tipp #2: Salzburg 11.5 kapura lövés felett @1.95



Fogadási határidő: november 8. 21:00