Férfi kézi BL

Ezt néztük ki a Veszprém dániai vendégjátékára

A magyar bajnoki címvédő a GOG vendége lesz csütörtökön kora este a Bajnokok Ligájában.

Csütörtökön a Veszprémnek lesz jelenése a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, a magyar bajnoki címvédő a GOG együtteséhez látogat. Papíron nem vár könnyű meccs a bakonyiakra, azonban a bukik szerint igen, hiszen átlagosan mindössze 1.30-szoros szorzón mérik a "V"-t.

 

Csapathírek

 

Két fordulót követően hibátlan mérleggel bírnak a veszprémiek a legrangosabb nemzetközi kupasorozatban, hiszen előbb a BL-címvédő Magdeburg otthonában nyertek öt góllal 33-28-ra, majd hazai pályán egy szoros meccsen nyomták le kettővel a Montpelliert (33-31). Az NB I-ben is jól mennek, négyből négy a mérlegük, többek közt Tatabányán húztak be rangadót pár hete, viszont a hétvégén nem léptek pályára, avagy kereken egy hete a dániai kirándulásukra készülnek.

"Veszélyes és eredményes csapat. Kielemeztük pár meccsüket, és látható, hogy nem veszítettek semmit abból a játékerőből, amit képviseltek az előző kiírásban. Nem szabad lebecsülni őket, hiszen, habár távozott pár játékos, de az új csapatot is remek kézilabdázók alkotják. Ezért is vesszük nagyon komolyan ezt a találkozót. Két kemény meccset játszottunk ellenük az előző szezonban, egyel nyertünk, egyel veszítettünk, ezúttal sem számítunk könnyebb meccsre" - nyilatkozta Mahé a handballveszprem.hu portálnak.

A Montpellier elleni meccsen a Veszprémnél csak Elísson nem lépett parkettre.

Jön a harmadik veszprémi siker a BL-ben? - Fotó: facebook.com/veszpremhandballteam

A dánoknál - akik tavaly mindent megnyertek otthon, de idén is már behúzták a szuperkupát az Aalborg ellen, míg a BL-ben a legjobb nyolcig jutottak az előző szezonban -, ahogy Mahé fentebb említette, több helyen volt változás a játékoskeretben, mindemellett pedig edzőt is cseréltek. Pytlick, Tollbring vagy Jörgensen is távozott, de Blonz, Mensing, Lindskog vagy Persson is érkezett.

Az eredményeken némileg azért látszik, hogy gyengültek, a bajnokságukban a Ribe-Esbjergtől például már kikaptak, de a Sönderjyske vagy a Holstebro együttesei ellen mindössze döntetleneket hoztak össze. A BL-ben viszont 2/2 a mérlegük, igaz, "csak" a Celjét (kettővel) és a Wisla Plockot (néggyel) győzték le.

A lengyelek elleni találkozót Als, Zachariassen, Clausen, Legér és Lykke és hagyta ki tőlük.

 

Mire érdemes fogadni?


A felek az előző szezonban szintén egy csoportban voltak, akkor ahogy Mahé is fogalmazott, a Veszprém idegenben 31-30-ra győzött, hazai pályán viszont 37-36-ra kikapott a GOG együttesétől.

Látható tehát, hogy igen gólgazdag meccseket vívtak a felek, az előjelek alapján ez pedig most is benne van a pakliban. Így ez irányban érdemes nézelődni tippügyileg, a bukik által felállított 64,5-es határon való overt pedig megfűszerezzük azzal, hogy nyeretjük mellé a Veszprémet, így pedig már kiváló, bőven kétszeres szorzót kapunk, amiről úgy véljük, hogy érdemes csatasorba állítani.


✅ Tipp #1: Veszprém győz + 64,5 gól felett @2.30

Fogadási határidő: szeptember 28. 18:45