Logibet

Remekül rajtolt az új tippmester, ne maradj le az 50%-os kedvezményről!

  • Logibet

Néhány óráig még elérhető a kedvezményes előfizetés a szögletspecialista tipsterre!

A hónap elején rajtolt el a Logibet egyik legújabb tippmesterének, david667-nek az egyéni csomagja. A rutinos tipster hónapokig gyakorlatilag ingyenesen volt kipróbálható, amelyből mindenki képet kapott, mire is képes és mi is várható tőle.

Szerencsére az augusztusi rajt igencsak jól sikerült, így különösen fontos kiemelni, hogy vasárnap estig még 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg az 1 hónapos csomagja ezen a linken keresztül!

 

Csapj le a lehetőségre!

 

A master tippmester kicsit döcögősen kezdte logibetes pályafutását és inkább a discordos, szögletes tippjeivel kaszált, ám ebben a néhány napban ez megfordult. Amíg a Discordon nullaközeli statisztikával bír, addig a Logibeten 7 tippből +19.20 egységet kalapozott össze, ledolgozva ezzel a júliusi deficitet.

A legszebb fogása a Ferencváros-Hamrun meccshez köthető, ahol 9 egységgel zöldült a "Mindkét csapat szerez gólt" 2.25-ös szorzója, de a Puskás-Fehérvár meccsen is parádésan érezte meg, hogy mindkét félidő végén döntetlent mutat az eredményjelző.

Ahogyan ezt david667 is jelezte, szombaton és vasárnap is várhatóak tőle tippek a Discordon, így a félárú kedvezményt nagy hiba lenne kihagyni, hiszen a 14.5€ egy ilyen tipsterért tényleg potom összeg.

 

Előfizetek 50%-os kedvezménnyen a tippmesterre!