Férfi kézi

Ezt várjuk a Szeged-Veszprém bajnoki döntő utolsó felvonásán

A bajnoki finálé mindent eldöntő összecsapására kerül sor péntek este Szegeden.

A papírformának (?) megfelelően mindkét döntőbéli mérkőzés hazai sikerrel ért véget, így péntek este fél kilenckor dől majd el a magyar bajnoki cím sorsa. A helyszín ezúttal Szeged lesz, így a Tisza-partiak érvényesíthetik az alapszakasz győzelemből származó előnyt, hiszen telt ház előtt, hazai közönség támogatásával zsebelhetik be zsinórban a harmadik aranyérmüket. 

Az első két mérkőzésen tehát a hazai csapatok hozták a győzelmeket és könnyen lehet, hogy ez a tendencia pénteken sem törik meg. Mindkét csapat nagyot játszott, amikor saját csarnokában rendezték a meccset, a közel 8 ezer ember pedig most is döntő tényező lehet. 

Mire érdemes fogadni?

Az első két döntős találkozón egyaránt nyertes tippet tudtunk levadászni. A szegedi első felvonáson egy underes tippet próbáltunk meg, ami szerencsére nagyon könnyen jött is, majd a veszprémi találkozón végeredménnyel kombinált szintén underes fogadást találtunk el 2.60-as szorzóért. 

Ezúttal viszont nem piszkálnánk a gólokat, mivel a bukmékerek az első meccshez képest most már 4 góllal alacsonyabban húzták meg az egál határokat, és ez a line véleményünk szerint semmilyen értéket nem tartogat már. 

Ami viszont tartogathat, az a Szeged szorzója. A fogadóirodák eredetileg sokkal közelebb hozták ki a győztesre kínált oddspárokat, de a fogadók a Veszprémet favorizálják, így mostanra 2.50-es átlagszorzó körül mozog a címvédő hazai pályás győzelme. 

Ez lesz a mostani Szeged utolsó meccse, egy korszak zárul majd le, amelyet bajnoki címmel lezárni igazán meseszerű lenne. 

Bár a Veszpém a második meccsen alaposan meg tudta lepni a Szegedet, véleményünk szerint ezúttal már nehezebb dolguk lesz. Számunkra egyértelműen a hazai szorzóban van most az érték, így egy hendikepes fogadást próbálunk meg a Szegedre. Csak semmi durvulás, kiszámíthatatlan a meccs, így kis vagy max közepes téttel érdemes próbálkozni. 

{"headTitle":"Szeged - Veszprém ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-06-09 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szeged +1,5 ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Szeged nyeri a trófeát ","odds":"2.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}