Exkluzív

Elstartolt a Tippkirály - bármikor csatlakozhatsz!

A vb-nyitómeccsével a Hathárom országos tippversenye is megkezdődött, de csatlakozni továbbra is lehet természetesen.

Nagy örömmel jelentjük, hogy a FOCI-VB TIPPKIRÁLY hatalmas népszerűségnek örvend és a játékosszám immár a 900-at súrolja (cikkünk megjelenésére már minden bizonnyal át is lép azt). A Hathárom közkedvelt játékára továbbra is érdemes nevezni, hiszen ahhoz mindössze egy regisztráció szükséges és máris harcba szállhatsz a 300 ezer forintos összdíjazású nyereményekért. 

Tudtad? A TIPPKIRÁLY-on előre meghatározott téttel fogadhatsz a meccsekre - ennek nagysága csoportmérkőzések esetén 2 pont, a nyolcaddöntők esetén 5, a negyeddöntők esetén 7, az elődöntők esetén 8, a döntőn 10 pont! 

Tehát ha lemaradsz pár csoportmeccsről, attól még bőven van esélyed odaérni a fizetős helyekre, azaz a top 20-ba. Az első helyezett ráadásul egy 150 ezer forintos Samsung LED TV-vel lesz gazdagabb!

A TIPPKIRÁLY neve szinte egybeforrt az ingyenes, nagyszabású tippjátékkal kis hazánkban. Közkedvelt sorozatunk már megannyi epizódot megélt  több száz, olykor több ezer lelkes játékossal. 


>>>Tovább a játékra és a részvételi szabályzatra <<<


Még egy kiemelten fontos érv a Tippkirály mellett

Eleged van az nehezen követhető dokumentumokból, Excel-táblás tippelősdiből?

Játssz külön bajnokságot a haverokkal a Hathármon - a Tippkirály játékon belül saját privát csoportokat lehet alakítani. Ha a barátokkal, családdal vagy a kollégákkal akarjátok összemérni tudásotokat, könnyedén létrehozhatjátok privát csoportjaitokat az "Új csoport" gombra kattintva.

Ezután nincs más dolgotok, mint elküldeni a csoport meghívó linket az ismerősöknek (kék ikonra kattintva a Játékszabályok menüpont alatt), és tippjeiteket egymással is megversenyeztethetitek, nemcsak a nagyközönséggel.

FONTOS! A saját csoportotok eredményei nem publikusak, csak a részvevők számára látszódnak, és külön nyeremények az itt elért helyezésekért nem járnak.

 

A Hathárom VB-TIPPKIRÁLY nyereményei (300.000 forint összdíjazás)
Helyezés Díj
1. Samsung LED TV (értéke: 150.000 forint)
2. Apple Airpods (értéke: 50.000 forint)
3. Xiaomi Okosóra (értéke: 20.000 forint)
4-10. + 63. 10.000 sportfogatótőke (PaySafe-kártyával)
11-20. 1 hónapos Logibet-előfizetés (normál csomag)
Ne felejtsd el elolvasni a részletes szabályzatot a játék aloldalán!