Felkészülés

Teljesen egyértelmű, mire kell fogadni Eriksen visszatérésén

  • varin

Christian Eriksen visszatér a Parken Stadionba, ahol 2021-ben majdnem életét vesztette.

Rendkívül emocionális mérkőzésre kerül sor kedden este Koppenhágában. Alapesetben a Dánia-Szerbia felkészülési mérkőzés semmilyen téttel vagy jelentőséggel nem bírna, ám lesz valaki, akinek ez a helyszín szó szerint jelenti egyszerre az életet és a halált.

3804070

Christian Eriksen képes volt visszatérni az Európa-bajnokságot követően, de először lép pályára a Parken Stadionban, ahol néhány hónappal ezelőtt megállt a szíve. A dramatikus élményekből mára már erőt kovácsolt a dán játékos, egy dicsőséges visszatéréssel pedig végleg maga mögött hagyhatja a múltat.

"Még különlegesebb lesz nekem ez a mérkőzés, mint bármelyik. A hollandok elleni találkozó csak a bemelegítés volt arra a meccsre, amelyen ott fogok futkosni, ahol mindez történt" - nyilatkozta Eriksen, akiről a szövetségi kapitány elmondta, lenyűgöző, hogy milyen munkát végzett az elmúlt hónapokban és várhatóan a szerbek ellen is kezdő lesz, olyannyira, hogy még a csapatkapitányi karszalagot is felhúzhatja, Kjaer távollétében.

Ez a 90 perc tehát vastagon Eriksenről fog szólni, ez pedig gyakorlatilag egyértelművé teszi, mire is kell fogadnunk.

A Brentford támadója már a hollandok ellen is hamar megmutatta, nem felejtette el, hogyan is kell gólt lőni, hiszen hétvégén a beállását követően 2 percen belül parádés gólt ragasztott a Tulipánosok hálójába.

Biztosak lehetünk benne, hogy mindent megtesznek majd a társak és Eriksen is, hogy a játékos ismét betaláljon. Igazán szimbolikus értéke lenne, ha ilyen módon "győzné le" a Parken Stadion gyepét, ahol majdnem életét vesztette.

{"headTitle":"Dánia-Szerbia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-03-29 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Christian Eriksen gólt szerez (Bet Booster)","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3804070] 2022-03-29 18:00:00 Dánia - Szerbiax;