Magyar Kupa

A kupában is jöhetnek a szokásos Paks-tippek?!

  • varin

NB III-as csapattal találkozik a Paks, a gólparádé pedig szinte garantált az MK-negyeddöntőn.

A MOL Fehérvár ellen fantasztikus módon megnyert bajnoki után immáron irigylésre méltó magasságból, a 4. helyről várhatja a keddi MK-negyeddöntőt a Paks, amelynek a Kazincbarcika lesz az ellenfele. Elvileg Bognár György legényeinek könnyed ujjgyakorlat lehet az NB III-as csapat kiütése, de azért nem árt jobban megnézni az esetleges piacokat.

3825535

Persze mindig nagy talány, mennyire is pihentet egy NB I-es csapat egy ilyen meccs alkalmával, ráadásul a paksiak számára eddig papíron majdnem csak nehezebb találkozók jöttek szembe a kupában, hiszen a III. Kerületet követően a Csákvár ellen kellett kivívni a továbbjutást, míg most egy osztállyal lejjebb kell tekinteniük, az NB III-ba.

Ugyan a rutinos szakvezető már a Csákvár ellen sem vetette be kezdőként például Böde Dánielt vagy Ádám Martint, azért így is elég erős kezdővel győzte le az Atomváros a csákváriakat, így most is amolyan vegyes csapatra számíthatunk.

Noha a tavaly az NB II-ből kiesett Kazincbarcikát még harmadosztályúnak nevezzük, azért nyugodtan tekinthetünk olyan gárdára, amelyet jövőre a Merkantil Bank Ligában látunk majd viszont. A Barcika előnye ugyanis a bajnoki tabellán 9 pont, ráadásul a keleti csoport feljutnivágyó riválisban sem bővelkedik, így Varga Attila fiait jövőre biztosan eggyel feljebb kell keresnünk.

Nyerj a profi tippmestereink segítségével, csatlakozz a Logibethez most!

És hogy mennyire veszélyes ellenfél a Barcika, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy már két NB II-es skalpon is túl vannak Lackó Milánék, előbb a Szolnokot, majd a Diósgyőrt sikerült otthon kiverniük, amely mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény.

A paksiak ugyanakkor duzzadnak az önbizalomtól, a keret további hatalmas előnye, hogy Ádám Martint leszámítva nincs igazán sztárnak mondható játékosuk, így Bognár nagyon egységes és erős kerettel dolgozhat, melyre jellemző, hogy a padról beszállva is képes minőséget hozni bármelyik játékos. Ez a meccs még kicsit tartalékosan is a vendégeknek áll, de a szakvezető esetében az sem kizárt, hogy legjobbjait küldi majd ki a gyepre, hiszen mégis csak a legjobb négy közé jutás a tét.

A paksiak 1.30 körüli nyitó szorzóját szépen lenyomták a fogadók, így a hendikepes ötletekben már nincs igazán érték, viszont így is akad érdekes tipp. Nehezen bukhatónak tűnik például, hogy a paksiak már az első félidőben vezetnek (ha csak eggyel, tétünk visszajár), de duplázó felett van az is, hogy egy gólt a Barcika is szerez, az pedig közel triplázó lenne, ha közben nyerne is az NB I-es gárda.

Benne van ebben a 90 percben egy 0-5 is, de egy kicsit szenvedősebb 1-3 is. Érdemesnek tartjuk megvárni a paksi kezdőt és ennek megfelelően dönteni, ám aki például szeretne egy 10/10-es erősségű ötletet megnézni a Logibeten, az a kezdő sípszóig még ezt megteheti, hiszen több tippmester is igen erős tippel rukkolt elő erre a találkozóra.

{"headTitle":"Kazincbarcika-Paks","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-03-01 17:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő Paks -1.0","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + Paks nyer","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Miért válaszd a Logibetet?

 

  • Magyarországon egyedüliként teljes letölthető tipptörténetet találsz minden tippmesterhez, ezáltal minden statisztikát te magad ellenőrizhetsz.
     
  • Az előfizetés díja a hazai és a nemzetközi konkurenciához képest is egyedülállóan olcsó.
     
  • Maguk az előfizetők szokták megosztani az érdeklődőkkel sikertörténeteiket, bizonyítva ezáltal, hogy a Logibeten tényleg lehet nyerni.
     
  • Előfizetőként egy zárt, összetartó közösség segíti a munkádat, ha esetleg elakadnál a tippmesterek és a tippek tengerében.
     
  • Ha nincs kedved szelektálni és felkutatni a legjobb tippmestereket, az évek óta nyereséges, profitgaranciával ellátott SuperTipsternek köszönhetően ezt nem is kell megtenned.

 

Nyerni akarok, kipróbálom a Logibetet!


[3825535] 2022-03-01 17:15:00 Kazincbarcikai BSC - Paksi SEx;