Sportfogadás

Ha Magyar Kupa, akkor tudjuk, mi a legjobb megoldás!

  • Logibet

Az elmúlt években a Magyar Kupa-meccsek egyet jelentettek a profitcunamival. Ezen a héten folytatódhat a tendencia.

Hét nyolcaddöntőre kerül sor a Magyar Kupában kedden, illetve szerdán, vagyis kiderül, kik is csatlakoznak a negyeddöntőbe jutott Kazincbarcika mellé. Az MK-játéknapon hosszú ideje előfizetőink kedvenc időszakai, és bizony távolról sem véletlenül.

Az elmúlt években szinte már hozzászokhattunk, hogy ilyenkor a magyar foci-fanatikus tippmesterek kiemelt lelkesedéssel és különösen értékes tippekkel várják az oddsokat. Nincs ebben igazán nagy titok, a fogadóirodák egyszerűen nem tudnak elég jó oddsokat adni olyan párosításokra, ahol osztálykülönbség van a felek között. A hibák pedig igen gyakran jelentenek izmos profitot, mint az az alábbi cikkből is remekül látható.

Ez tehát kiváló alkalom, hogy csatlakozz a Logibethez és csatlakozz a nyerők táborához, hiszen akár néhány óra alatt simán megkeresheted a féléves előfizetésed árát is.

 


Miért válaszd a Logibetet?

 

  • Magyarországon egyedüliként teljes letölthető tipptörténetet találsz minden tippmesterhez, ezáltal minden statisztikát te magad ellenőrizhetsz.
     
  • Az előfizetés díja a hazai és a nemzetközi konkurenciához képest is egyedülállóan olcsó.
     
  • Maguk az előfizetők szokták megosztani az érdeklődőkkel sikertörténeteiket, bizonyítva ezáltal, hogy a Logibeten tényleg lehet nyerni.
     
  • Előfizetőként egy zárt, összetartó közösség segíti a munkádat, ha esetleg elakadnál a tippmesterek és a tippek tengerében.
     
  • Ha nincs kedved szelektálni és felkutatni a legjobb tippmestereket, az évek óta nyereséges, profitgaranciával ellátott SuperTipsternek köszönhetően ezt nem is kell megtenned.

 

Nyerni akarok, kipróbálom a Logibetet!