Logibet

Üzletember mellett tippmester is - interjú 'bati33'-mal

  • Logibet

A junior szintről seniorba átlépő 'bati33' 10 hónap alatt alatt jutott el a nulláról, a pénzt kereső tippadók közé.

Kattints a képre és nézd meg bati33 profilját!

Logibet: Üzletvezetőként dolgozol egy hamburgeresnél. Mennyire nehéz összeegyeztetni a civil munkádat a sportfogadással? Napi mennyi időt szánsz a tippek feltárására?

bati33: Igen, annyiban térne el a megfogalmazás nálam, hogy ez nem egy hamburgerező, hanem A Megyeri Burgers! Gyakorlatilag 5 éve minden időm az üzletnek szentelem amit a barátaimmal közösen üzemeltetünk. Nem kevés energiám van benne, hogy a nulláról létrehoztunk egy Pécsett jól menő vállalkozást, ezért természetesen nálam a prioritást az étterem élvezi, viszont a megfelelő "time management" sokat segít abban, hogy mindig naprakész legyek, de ha néha 1-2 tippről lemaradok az nem a világ vége. Általában heti 1-2x leülök kutatni, statisztikázni akkor ez felölelhet akár 4-5 órát is, de mindig előre készülök pár nappal, hogy jobb oddsokon tudjak egy adott piacot elkapni, meg persze vannak a jól beváltak amire már készen várom a line-okat.

Logibet: Szűk egy éve vagy a Logibet tippmestere. Hogyan összegeznéd az eddigi pályafutásodat?

bati33: Úgy kezdődött az egész, hogy megláttam az újonc tippmestereknek szóló játékotokat a Hathárom oldalán és mivel mindig szkeptikus voltam a tippadó oldalak mivoltát illetően és soha nem fizettem elő rájuk elvből sem (merthogy én jobb profitot is csinálok, akkor meg minek fizessek érte alapon :D). Ezután gondoltam regisztrálok és megmutatom mit tudok, még a végén lehet nyerek egy előfizut... Hát így is lett!. De összegezve rengeteget tanultam és fejlődtem ezen időszak alatt, főleg az első és szerencsére egyetlen mínuszos hónap alatt. Azóta sokkal stabilabb lett a teljesítményem, és kicsit kiforrott az, hogy pontosan milyen sportágakra és piacokra is kéne fókuszálnom a lehető legmagasabb profit érdekében!

Logibet: Nemcsak tippadóként, hanem előfizetőként is jelen vagy a Logibeten. Elégedett vagy a szolgáltatással?

bati33: Igen, mint fentebb említettem, az ingyenes hónap óta járatom a PRO csomagot és elégedett vagyok, bár az elején sok mindent meg kellett tanulnom, hogy nem böngészni kell a tippet, hanem feliratkozni, vagy hogyan kezeljem a tippmesterek és a SuperTipster tétezését, esetleges tipp átfedéseket vagy eltéréseket hogy reagáljak le a bankrollomban.

Ha egy tanácsot adhatnék az újaknak, az biztosan az lenne, hogy használjátok a Discordot! Rengeteg segítőkész ember van a felületen ami nagyban elősegíti a gyors tanulást, én ezzel sajnos elcsúsztam 2-3 hónapot.

 

Logibet: Térjünk vissza a tippadásra. Bő 700 tippnél jársz, 9.84%-os ROI-val valamint mindössze egy mínuszos hónappal. Nagyon erős számok ezek, ráadásul a januárt egy brutális, 223 egységes profittal zártad. Aligha vagy elégedetlen.

bati33: Elégedetlennek éppen nem mondanám magam :D. Ezek a számok nagyon szépek és önmagukért beszélnek. Mivel imádom a statokat böngészni, ezért mindig gyönyörködtet amikor a saját nevem mellett látom ezeket, de a legnagyobb visszaigazolás nekem az, hogy felértem a Senior szintre ami az első nagyobb célkitűzésem volt itt a Logibeten! Ezenfelül próbálom tartani a formát, elkerülni a mínuszos hónapokat. Azok fájnak a legjobban, amikor a sok befektetett munka és idő mellett a pénz is elmegy... De bad beatek mindig vannak, ezeken túl kell lendülni és folytatni tovább ugyanazt amiben hiszel, ez az egyik legfontosabb itt a sportfogadásban szerintem. 

bati33: A továbbiakban is 80-100 tippes hónapokkal szeretnék dolgozni, amiben főként foci és darts tippek lesznek, esetleg nagyobb sportesemények más sportágakból. Tehát koncentrálunk tovább az elmúlt 10/9 pluszos hónapra, és keressük a value-t!

Logibet: Ahogy a leírásodban is olvasható, 15 évig fociztál, míg az elmúlt éveidet már a dartstábla előtt töltöd. Az aktív sportolói múltad hogyan tud segíteni a sportfogadásban?

bati33: Ez a 15 év ami versenyszerű volt, most már csak a haverokkal szoktunk havi 1-2-szer zsugázni. Érdekes, hogy amiről most itt veletek beszélek, az alapja egyértelműen a foci és a sport szeretetéből adódik. Édesapám is futballozott, és mindig vitt-hozott edzésekre, aztán este meg néztük a BL-t! 🙂 

A darts amolyan hobbinak mondható, bár leigazolt a Pécsi DC még 2017-ben egy 4 fordulós amatőr bajnokság után, amit sikerült megnyernem. Voltam egy-két Ligafordulón is hazai színekben, még mezem is van, de jelenleg annál, hogy kéthetente egyszer lejárjak a klubba nem tudok sajnos többet ráfordítani... Marad az itthoni dobálás a Bezzeg Nándi által aláírt nyereménytáblámra.😄 

Viszont ez a múlt rengeteget segít abban, hogy ismerjem ennek a 2 sportágnak a csapatait, játékosait, edzőit, taktikáját, mentalitását stb. És persze a versenyszellem ami bennem van, hogy legyőzzük a bukikat! Ezen kívül próbálok minél több hírt olvasni azokról a csapatokról, bajnokságokról amiket sportfogadói szemmel is követek! 

Logibet: Hogyan állsz a darts Premier Ligához? Fogadást tekintve mennyire érzed fogadhatónak, illetve az új lebonyolítási mód könnyebbé vagy még kiszámíthatatlanabbá teszi a sorozatot?

bati33: Huhuu.. erről regényt tudnék írni, de a lényeget összefoglalom. Fogadhatóbbnak, talán fogadhatóbb lett az újítás által, viszont továbbra is ezen a szinten nagyon kevés a BO11 (6 nyert legig tart) lebonyolítás ahhoz, hogy kijöjjön a játékosok közti különbség, akár a mérkőzés eredménye, akár a 180-ak alakulása terén.

Nem szeretném, ha esetleg belefutnánk csúnya mínuszba az elmúlt szép hónapok után, ezért kivárok, hogy a játékosok hogy reagálnak az újításra és ki milyen formában érkezik bele a bajnokságba. Rengeteg a tényező egy dartsmérkőzésen, hogy éppen mi fog történni, mivel milliméterek dönthetnek egy adott tippnél, hogy nyertes vagy vesztes. Elég csak visszaemlékeznem a legutóbbi Cullen -3.5 (3.5x odds) tippemre Sousa ellen, aminél öt meccsnyilat rontott nekünk kedvező állásnál Cullen, utána még vagy ötöt, de azt már nem is számoltam. Végül elment a tipp, 11-8 lett a vége.

De érdemes feliratkozni mivel biztosan várhatóak még tippek a PL-re a második körtől, és hírlevelet is küldök a fontosabb információkról! 

Logibet: A focinál a szögletes piacokon mozogsz elsősorban. Saját statisztikát készítesz vagy az interneten fellelhető adatokból dolgozol?

bati33: Ezt azért kicsit túlzásnak érzem, de az igaz hogy vannak azért szögletes tippek bőven, ezek kettesével, hármasával érkeznek. Általában statisztikai alapra helyezem a végítéletet, hogy megéri megrakni vagy sem. A már bevált piacok mint a belga szögik, Liverpool szögik, vagy most a Celtic természetesen ki van írva, készítettem rá saját analízist. Azért is főként statisztika mert kevés olyan kiscsapat van akit van lehetőségem követni, vagy legalább 1-2 összefoglalót nézni a meccseikről. Ami nem szöglet az pedig mind a saját itélőképességemre van bízva, azon felül hogy utánanézek éppen ki sérült, covidos vagy veszett össze az edzővel!

Logibet: Mire számíthatunk tőled a következő hónapokban? A foci kerülhet előtérbe a tavasszal?

bati33: Ennyire előre még nem gondolkodtam, de szeretnék aktív maradni és hozni a jól bevált piacokat focira, és talán párat újítani is. A dartsra amikor lesz lehetőség benézünk, a Forma-1 is biztosan várható más forrásból, illetve talán 1-2 kézilabda tipp is. Köszönöm mindenkinek aki támogatott, és kívánok mindenkinek zöldülő tippekben gazdag évet! 🙂

 

Logibet: Köszönjük szépen az interjút, további sok sikert kívánunk az év hátralévő részére is!

>>>Csatlakozz a Logibethez és iratkozz fel 'bati33'-ra!<<<