Tipp

Ilyen sem volt még soha, ingyenes SuperTipster-tippet közlünk!

  • Logibet

Egy hétvégi NB I-es meccsről van szó, amelyet most bárki megnézhet ingyen.

A rutinos logibetesek és hathármas olvasók két dolgot tudhatnak nagyon jól. 1: A Logibeten minden tippmester minden tizedik tippje ingyenesen megtekinthető. 2: Kizárólag a PRO-előfizetői csomaggal tudható, hogy melyek azok a tippek, amelyeket az oldal spéci algoritmusa kiválaszt a tippmesterek ötletei közül és SuperTipster-tippé avanzsál. Ugyan korábban többször is előfordult már, hogy éppen egy tizedik, vagyis ingyenes tipp vált ST-tippé, olyan valószínűleg még soha, hogy erről bárki tudhasson is, akinek nem volt előfizetése. Egészen mostanáig.

Master tippmesterünk, th3k1ngl2p hétvégi ötlete viszont ebbe a kategóriába esik. A rutinos tipsterünk az Újpest-Paks mérkőzésre küldött be több tippet is, melyek közül egyik nem csak ingyenesen megtekinthető, de SuperTipster-tipp is lett - ezt a jobb felső sarokban lévő kis ikonnal láthatod egyébként.

 

Kattints a képre és nézd meg a tippet!

Ha tehát érdekel, mit lát erre a meccsre erős ötletnek tippmesterünk, illetve szeretnél megnézni egy SuperTipster-ötletet, nincs más dolgod, mint az ingyenes regisztráció után megtekinteni az ötletet, megjátszani azt és begyűjteni a profitot!

 

Újpest-Paks
MEGNÉZEM AZ INGYENES TIPPET!

 

Végezetül egy gyors táblázat arról, hogyan is teljesít a SuperTipster az elmúlt években. Ez az a helyzet, amikor néhány szám sokkal többet mond minden szónál. Ha te is szeretnéd kivenni a részed a kaszálásból, csatlakozz a Logibethez, vásárolj PRO-csomagot és légy te is részese a nyerők táborának!

A SuperTipster statisztikái
Időszak Tippszám Profit ROI
Elmúlt 6 hónap 605 +233.21 6.12%
Elmúlt 12 hónap 1131 +516.97 7.26%
Elmúlt 24 hónap 1959 +904.87 7.41%