Logibet

Így kell egy hobbival jól keresni - interjú krecsakkal

  • Logibet

Mikrofonvégre kaptuk a 2020-as esztendő legjobb tippmesterének megszavazott krecsak1-et. A meteorként berobbanó tipster csúnyán elkente a bukmékerek száját az előző évben.

Logibet: Mielőtt belecsapnánk a lecsóba, kérlek mesélj magadról néhány szóban. Honnan jött például a "krecsak" becenév? 

krecsak1: Gondolom most kellene elmondanom, hogyan lettem egy-egy sport szerelmese, vagy miket sportoltam gyerekként. Meg is tenném, ha lenne miről beszélni. Kivéve ha a sportok nézése annak számít :) Később is teljesen más irányba ment az életem, kommunikáció szakon diplomáztam. Aztán a fősuli után kezdett újra visszaszivárogni az életembe a sportfogadás és kezdtem el vele mélyebben foglalkozni.

Maga a becenév alapvetően a vezetéknevemből jött. Még kölyökként megkaptam az első Vasas mezemet, ami persze név és szám nélkül nem tűnt túlságosan izgalmasnak. Így ment is a nyomdába, ahol nem sokat hibáztak, csupán a nevet és a számot írták el. Így lett a "krecsak1". Ezt pedig azóta is használom a különböző sportfogadó oldalakon.

 

Logibet: Mióta vagy a sportfogadás szerelmese? Nálad is tippmix-szel és a totóval indult minden?

krecsak1: Talán a 98-as év volt amikor először leültem úgy egy meccs elé, hogy végignéztem és le is kötött. Ez egy Manchester United - Liverpool csörte volt. Azóta sem jellemző, hogy kihagynék egy United-meccset is. Ezzel párhuzamosan indult el a tippmix mánia is. Sajnos vagy nem sajnos, de mindig útba esett hazafelé a Lottózó. Szerintem egy kisebb lakást ma is ki lehetne tapétázni a sok 200 forintos vesztes szelvényből. :)

 

Logibet: Ez csak egy hobbi számodra vagy annál már sokkal több?

krecsak1: Ez egy nagyon időigényes hobbi, semmi több részemről.

 

 

Logibet: Evezzünk logibetes vizekre, hogyan találtál rá a portálra és milyen céllal vágtál neki a tippmesterkedésnek?

krecsak1: Rengeteg, hasonló csoportban megfordultam már az évek során, mondjuk úgy, hogy vegyes tapasztalatokkal. Aztán rátaláltam a logira, első nekifutásra nagyon félrement a dolog, túl sok tippmester, túl sok tipp, ráadásul ezek nem egységes tétezéssel. Teljesen el voltam veszve. Nyilván meg is lett az eredménye. Aztán pár hónappal később újra próbáltam, már sokkal összeszedettebben - ha már ilyen jól átlátható stat van mindenkiről, akkor ezeket végre használtam is -, kevesebb embert követve, őket sem „vakon”. Így lassan 1 év távlatából azt kell mondjam összességében elégedett vagyok vele.

Maga a tippmesterkedés meg sem fordult a fejembe a kezdeti időszakban (hiszen soha előtte nem csináltam ilyet.), aztán úgy voltam vele, hogy ha már ennyi időt/energiát rászánok a statisztikázásra, miért ne próbálnám ki magam ebben is. És fölösleges lenne tagadni, kicsit rákaptam az ízére. :)

 

Logibet: Azt lehet mondani, hogy meteorként robbantál be, hiszen 2020 januárjában csatlakoztál és egy év leforgása alatt a top 10-be jutottál a ranglistán. Olvasóink meg is szavaztak az év tippmesterének. Számítottál erre?

krecsak1: Biztos valakinél beragadt a gomb. :) Ettől függetlenül ezúton is köszönöm! De miért számítottam volna? Sok jó tippmester van login aki elég erős évet produkált. Bár én is elégedett vagyok a 2020-as számokkal, azért összességében messzemenő következtetéseket még nem lehet ebből levonni. Majd talán jövőre.

 

 

Logibet: Mennyi idődet veszi el a tippmesterkedés és úgy általában a sportfogadás?

krecsak1: Erre röviden azt tudnám mondani, hogy: sokat. Talán túl sokat is, erre mindenképp jobban oda akarok figyelni a jövőben.

 

Logibet: Már közel 100 feliratkozód van, érzel ebből kifolyólag plusz nyomást? 

krecsak1: Kellene? Semmit nem csinálok másképp, mint előtte. Alapvetően az én tippjeim statisztikára alapszanak, ha valami megüti a mércét akkor azt viszem Logira, így nézve nem változtat semmin a feliratkozók száma.

 

Logibet: Böngészve a statisztikádat, fociból és teniszből publikáltál a legtöbb tippet. A későbbiekben is ezek lesznek a fő csapásirányok?

krecsak1: És a mellék is. Továbbra sem szándékozom más sportágakra tippelni, már csak a tippszám miatt sem és igaz, ami igaz a többi sportágban nem is mozgok annyira otthonosan.

 

 

Logibet: Interjúnk készítésekor 12.50%-on áll a ROI-d , ami parádés, ugyanakkor tudjuk jól, hogy hosszútávon ezt pokolian nehéz tartani. Mi lenne az a ROI, amire 2022 januárjában elégedetten bólintanál?

krecsak1: Mindennel elégedett lennék, ami a 12.50 felett van. :) Viccet félre téve, nyilván nem lehet reális elvárás ezt tartani hosszútávon, ettől függetlenül meg kell próbálni.

 

Logibet: Aktív tagja vagy a Logibet és a Hathárom közös Discord-szerverének, nemrégiben az élő tippek csatornád is elindult. Ezzel mik a terveid? Sokat fogadsz élőben is?

krecsak1: A legnehezebbet a végére? Igen, elindult, talán az egyetlen pozitívum, ami eddig elmondható róla. Viszont a rossz kezdéstől függetlenül, azt gondolom, hogy megvolt minden tipp mögött a kellő statisztika, éppen ezért a későbbiekben is az eddig látott vonalat fogom tovább vinni (csak reményeim szerint több szerencsével). Semmiképp nem akarok sok tippet hozni az élő csatornámra, inkább csak azokat, amiket kinéztem előre, de logihoz túl kicsinek ítéltem meg az oddsokat.

 

>>> Érdekelnek krecsak1 tippjei, előfizetek a Logibetre! <<<