Logibet

Van, akinek még olcsóbb is lesz a Logibet! - íme a legfontosabb változások

  • Logibet

További információkat oszthatunk meg az átalakuló Logibetről. Nem mindenkinek lesz drágább az előfizetés, sőt!

Mint arról már október közepén beszámoltunk, némiképpen átalakul 2021-ben a Logibet. A háttérben zajló, az előfizetők számára kevésbé észrevehető munkálatok mellett igen látványos változások is lesznek oldalunkon, amelyekről most további konkrétumokat árulhatunk el.

Előfizetési lehetőségek

A legfontosabb talán az, hogy továbbra is lesz olyan "all-inclusive" jellegű csomag, amellyel szinte minden tippmesterre fel lehet majd iratkozni, vagyis a modell alapjaiban nem változik, hiszen az elmúlt években többször hangsúlyoztátok, hogy mennyire tetszik ez a megoldás.

Ami viszont biztos, hogy a jövőben lesznek olyan tippmesterek, akikre kizárólag egyénileg lehet előfizetni és feliratkozni, a NORMÁL vagy a PRO csomag részeként nem lehet majd megkapni a tippjeiket.

Erre azért van szükség, hogy még tovább bővítsük a tippmesteri gárdát, olyan tipstereket megszerezve, akik ahhoz a modellhez szoktak, hogy közvetlenül az előfizetőik után érkező bevételekből kapnak részesedést, nem pedig a Logibeten megszokott prize poolból.

Mindemellett lesznek olyan tippmesterek, akiknek tippjeit akár egyénileg is meg lehet vásárolni, de részei lesznek a meglévő csomagoknak. Erre azért volt szükség, ugyanis több előfizetőnk csupán 1-2 tippmestert követ, így számukra nem bír akkora értékkel, hogy bármennyi tisterre feliratkozhatnak a Logibeten. Értelemszerűen mindkét egyéni feliratkozási szisztémában a Logibet határozza meg, hogy kire és milyen körülmények között lehet egyénileg (is) feliratkozni.

Fontos ugyanakkor, hogy az árváltozást megelőzően több héttel jelezzük, mikor is kerül sor az új ár meghatározására, így akiket kedvezőtlenül érintene a dolog, azok még előfizethetnek a jelenlegi összegért hosszabb távra.

 

Akkor a jövőben több előfizetésem is lehet egyszerre?

Lényegében igen. Mivel lesznek olyan tippmesterek, akikre csak egyénileg lehet feliratkozni, az is előfordulhat, hogy valaki vesz egy normál csomagot és megveszi mellé még azt a tippmestert, aki nem része a közösnek. Ilyen tippmesterből viszont valószínűleg egyszerre nagyon kevés lesz, hiszen ezt kizárólag a legjobb, legértékesebb tipstereknek ajánlja majd fel a Logibet.

 

Hogyan alakulnak majd az árak?

Lesz, akinek drágulni fog a Logibet, lesz, akinek olcsóbb lesz. Ha például egy vagy két tippmester érdekel csupán a Logibeten és rájuk lesz lehetőség egyénileg is feliratkozni, akkor elképzelhető, hogy még a jelenleginél is kevesebbet fogsz fizetni. Ugyanakkor nem titok, a NORMÁL és a PRO csomag árai emelkednek majd. Itt viszont nem kell tartani attól, hogy 3-4-szeresére drágulnak a csomagok, egy észszerű növelés mellett szeretnénk beárazni a terméket, hogy a mostaninál jobban igazodjon a valós értékhez.

 

Mit kapnak az előfizetők a pénzükért?

Noha a Logibet eddig véleményünk (és több előfizetőnk szerint is) szerint alulárazott volt, az árváltozást követően egy kibővülő statisztikai felület is elkészül majd. Itt olyan statisztikákat vezetünk ki a tippmesteri profilokra, mint például a különböző oddssávokhoz kötődő eredményesség, a fogadóirodánkénti számok vagy külön statisztika az országokra lebontva.


További részletekkel nemsokára jelentkezünk, addig is csatlakozz a Logibethez, csatlakozz a nyerők táborához!

 

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!