Hathárom

Még egy nyomós indok, amiért érdemes használnod a Tippkalkulátort!

A Hathárom 2020-as fejlesztése nagy népszerűségnek örvend, de ezt a funkciót egyelőre kevesen fedezték fel.

Bő egy hónapja hívtuk életre oldalunk legújabb és egyben egyik leghasznosabb fejlesztését, azaz a Tippkalkulátort. Mint tudjuk a sportfogadásban minden apró tized vagy század óriási jelentőséggel bír, hosszútávon lehet a különbség ez a nyerő és a vesztő sportfogadó között. Ha nem adod meg magadnak a lehetőséget, hogy több fogadóirodánál játssz és mindig a legjobb szorzóval tedd meg tippjeidet, nagyon nagy hibát követsz el!

Tippkalkulátor segítségével viszont mostantól nem kell egyesével végignézned minden bukméker ajánlatát, hiszen az eszköz megmutatja neked, a szelvényedre hol fizetik a legtöbbet.

Van azonban még egy kiváló funkció, amelyet egyelőre kevesen fedeztek fel, mégpedig, hogy az összeállított szelvényedet meg is oszthatod barátaiddal. A 'Megosztom!' gombra kattintva a Facebookon találod magad, ahol beállíthatod, hogy kivel és milyen formában szeretnéd share-elni a szelót,

így pedig a spanok is egyből láthatják, hogy mit eszeltél ki az adott összecsapásokkal kapcsolatban!

Pakold össze tippjeid és nyomasd a 'Megosztom' gombot, majd láss csodát!

Ha bármilyen észrevételed van a Tippkalkulátorral kapcsolatban, azt ne habozz jelezni felénk itt kommentben, vagy az info@hatharom.com email címen.