Serie A

Tovább szakadhat a cérna Szardínián

  • varin

Egyre feszültebb a helyzet a Cagliarinál, így ismét belefuthatnak egy színes meccsbe a szárdok.

Valami nagyon eltört a Cagliarinál, az év elején sikercsapatként aposztrofált együttes mostanra a 11. helyig csúszott vissza és láthatóan nem is találja a megoldást a klub vezetősége. A megkérdőjelezhető edzőváltás után ezúttal a SPAL vendége lesz a szárd csapat.

{"headTitle":"SPAL-Cagliari","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-23 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"SPAL","odds":"2.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Cagliari","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Rolando Marannak március végén köszönték meg a munkát a Cagliarinál, amely azért tűnik visszás döntésnek, hiszen a tavaly 15. helyen végző legénység most a 11. pozícióban áll, mindössze hét egységre a hatodik helytől. Bár a 12 nyeretlenül megvívott mérkőzés kétségtelenül csúnyán fest, de az összkép még így is nagyon szép, amelyet szezon előtt röhögve aláírt volna bárki a szigeten.

Marant a padon az egyik nagy olasz vándor, Walter Zenga váltotta, akinek 22 éves edzői pályafutása során ez a 19. együttese. Érdekesség, hogy hat különböző olasz együttest dirigált már, de négy arab gárdát is trenírozott, illetve ismerhetik a nevét Pakisztánban, Angliában, Romániában, Törökországban, Szerbiában és az Egyesült Államokban is.

A rajt viszont nem sikerült jól, a Cagliari vereséggel nyitott Veronában, igaz, a Hellas most testesíti meg azt, amely az idény elején a Cagliari volt. A szárdok hozták a szokásos kemény játékukat, 19 fault mellé 7 lapot szedtek össze, amellyel továbbra is a liga egyik legdurvább együttesének számít.

Mióta egy ligában szerepelnek a csapatok, öt mérkőzést játszottak, a Cagliari lapátlaga a SPAL ellen pedig kereken 4,0.

Nem lehet különösebb kétségünk abban, hogy egy rettentően durva összecsapást játszanak a felek. A SPAL-on már csak a matematika segíthet, de ha hazai pályán le tudnák győzni a ferraraiak a szárdokat, maradna reményük a bennmaradásra. A fogadóirodák 6,5 lapon húzták meg a line-t, de mi egy kicsit biztonságosabb fogadást ajánlunk, jobban bízva a vendégek stílusában.

{"headTitle":"SPAL-Cagliari","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-23 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cagliari 2,5 sárga lap felett","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3135730] 2020-06-23 19:30:00 SPAL 2013 - Cagliarix;