Bundesliga

A meccs, ahol remegve várjuk a lapokat...

  • varin

A Bremen már hétvégén elbúcsúzhat a Bundesligától, így kőkemény 90 percre van kilátás Mainzban.

Egyszerűsödni látszik a Bundesliga kiesés elleni küzdelme, 32 fordulót követően azt már tudjuk, hogy a Paderborn kiesett, az Augsburg és a Köln pedig már csak matematikailag eshet ki, de valójában úgy sem nagyon. Marad a pakliban a Mainz, a Düsseldorf és a Bremen, márpedig a hétvégén Mainz-Werder találkozót rendeznek.

Fotó: LigaLIVE

A képlet itt sem bonyolult, hiszen ha Szalai Ádámék egyetlen pontot megcsípnek a zöld-fehérek ellen, akkor a bennmaradásuk gyakorlatilag biztossá válik, hiszen ebben az esetben az kellene az osztályozóhoz, hogy a Düsseldorg két meccset nyerjen, miközben gólkülönbséget is jelentősen javít.

Varin statisztikái a Bundesliga-lapos fogadásival
Tippszám Profit ROI Átlagodds
277 +287.1 27.13% 21.85

A Mainz számára tehát a döntetlent túlélést jelent, ám a Bremen számára kizárólag a győzelem elfogadható, hiszen a pontvesztéssel szinte minden esélyük elszállna a bennmaradásra. Ráadásul az előttük álló Düsseldorf azt az Augsburgot fogadja, amely csupán arra kell figyeljen, hogy ne tömjék ki egyik meccsen sem, így komoly esély van rá, hogy ha a Werder nem nyer Mainzban, ugrott a bennmaradás.

Kilátásban van tehát egy elég kemény 90 perc, amely tényleg élet-halálról dönt majd. Vélhetően a Mainz kőkeményen védi majd az 1 pontot, míg Brémában se matekozásnak, se a düsseldorfi történések figyelésének nincs helye.

A két együttesnek persze különösebben nem kell mondani, hogy milyen a kemény futball, a Bremen a 3., a Mainz a 6. legsportszerűtlenebb csapat, ráadásul a Osakóék idegenben 3-as átlagot hoznak, amely messze a legmagasabb.

Érdekelnek a legjobb Bundesliga-lapos tippek? Kövess a Logibeten is a profi tippekért!

Ősszel a Mainz egy ötössel kínálta meg a Werdert, azon a meccsen pedig a közepesen vajszívű Willenborg 4 sárgát osztott ki.

Kíváncsian várjuk, hogy ki vezeti majd a mainzi 90 percet - amely persze csak szombaton reggel derül ki -, de játékvezetőtől függően egy 4-es, de akár 4.5-ös határ is zöldülhet a sárga lapokra.

[3081659] 2020-06-20 15:30:00 Mainz 05 - Werder Bremenx;
299030