Bundesliga

Kövér szorzóra pályázunk a Bayern-Dortmundon

  • gb1

Ugyan a bajnoki arany elúszni látszik, de ne gondoljuk, hogy a müncheniek félvállról veszik majd a Klassikert.

Az Eb-házigazda Németországot kezdi magával ragadni a futball láz, hiszen a válogatott két fontos győzelmet szerzett a szezon utolsó két hetes szünete alatt. A franciák, majd a hollandok felett aratott sikerből a Bayern és a Dortmund játékosai is kivették a részüket, most viszont már újra egymással nézhetnek farkasszemet.

Ez lesz a Klassiker 135. kiadása a Bundesliga 1963-as alapítása óta, a mérleg pedig a bajorok felé billen, akik 67 alkalommal ünnepelhettek győzelmet. A bukik szerint a Tuchel-csapat szombaton tovább javít ezen a mutatón, ugyanis a hazai szorzó még az 1.50-et sem éri, lássuk hát, mire érdemes fogadni.

 

Csapathírek

A válogatott szünet utáni első forduló gyakran hoz cifraságokat, főleg olyan együtteseknél, ahol sok a nemzeti csapatban is érdekelt játékos. Egyesek csak csütörtökön tértek vissza klubjukhoz, de Harry Kane például kihagyta a Háromoroszlánosok meccseit, hiszen kisebb bokasérülést szedett össze a Darmstadt ellen 5-2-re megnyert meccsen, amikor is szerencsétlenül nekizuhant a kapufának. A kevésbé sérülékeny angol csapatkapitány már le is rázta magáról ezt a kis blamát és a Dortmund ellen már bevethető is lesz, bár azt, hogy kezd-e, csak a találkozó előtt tudhatjuk meg. A csapat sérültjei szép lassan épülgetnek vissza, már Coman és Neuer is közel áll a visszatéréshez, ahogy Guerreiro és Mazraoui is majdnem 100 százalékosak újra.

Érdekesség, hogy a csapatok utóbbi 110 bajnokiján összesen 356 gólt láthattunk, ez 3.23-as átlagnak felel meg!

A vendégeknél a fontosabb elemek közük Haller és Bensebaini található a kérdéses sorban, utóbbi a válogatott szünetben szedett össze kisebb sérülést. A pauza nem jött jól a BVB-nek sem, hiszen zsinórban négy meccset nyert meg, közte a PSV elleni BL-összecsapást, amely által a legjobb nyolc közé jutott. A Bundesligában is szépen jöttek az eredmények, ráadásul idegenben mindössze egy alkalommal kaptak ki eddig Hummelsék. 

[4222147] 2024-03-30 18:30:00 Bayern München - Borussia Dortmundx;10
[4222147] 2024-03-30 18:30:00 Bayern München - Borussia Dortmundx

Mire érdemes fogadni?

A felek H2H mutatója az utóbbi időben igencsak egyoldalú, a Bayern tíz bajnoki óta veretlen a Dortmunddal szemben, ebből pedig kilenc győzelmet jegyez, ezeken 37 (!) gólt termelve. A Darazsak legutóbb 2018-ban nyertek Bundesliga-meccset a bajorok ellen, abból a csapatból nem sokan maradtak, de Sanchónak jó emlékei lehetnek, ugyanis akkor gólt tudott szerezni. A fekete-sárgáknak nagyon kell kaparni, hogy bent maradjanak a top 4-ben, persze nem mintha túl sok extra motiváció kéne egy Bayern elleni csörtéhez.

Ahogy azt a fentebbi ábra is mutatja, az utóbbi kilenc Klassiker mindegyikén jött a 3.5 feletti gólszám, mi pedig ezúttal sem hinnénk, hogy spórolnak majd a puskaporral a felek. Olyannyira nem, hogy tippünkben arra számítunk, hogy már az első félidőben rezzen majd mindkét háló, kombinációnkkal pedig egy 3.35-szörös szorzót csíphetünk el. Persze akár a Bayern-győzelmet is hozzá lehetne csapni, de 1.50 alatt abban nem igazán látunk értéket.

{"headTitle":"Bayern München-Borussia Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-30 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Mindkét csapat szerez gólt az 1. félidőben + 3.5 gól fölött","odds":"3.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4222147] 2024-03-30 18:30:00 Bayern München - Borussia Dortmundx;

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<