Logibet

Fogadjunk, hogy ilyen tippekkel sem kaszáltál még! - most itt az ideje

  • Logibet

Junior tippmesterünknek foci híján sem okoz problémát a fogadóirodák püfölése.

Nincs könnyű dolguk a profi tippmestereknek ezekben a hetekben, hiszen ha valaki nincs otthon az E-sportban, a fehérorosz fociban, az asztaliteniszben és nincs is igazán jó forrása, nehezen tud profitot generálni önmagának és a követőinek. Viszont akik ebben az időszakban is kaszálni tudnak, azok kiváló alternatívaként szolgálhatnak az előfizetők számára. Hadd mutassunk be egy olyan tippmestert, aki Esoccerből tud kaszálni hetek óta!

 

Feliratkozom a Logibet legjobb tippmestereire!

 

Sunikk jelenleg a 14. helyen áll a Logibet ranglistáján, közel 700 tipp után pedig 5.9%-os ROI-val büszkélkedhet. Ugyan korábban csak focira fogadott, most felfedezte magának az Esoccert, amellyel láthatóan kiváló eredményeket ér el.

144 Esoccer tipp után +80.55 egység profitban áll, amely 11.4%-os ROI-nak felel meg.

"Amatőr FIFA- és PES-játékos vagyok, az Esoccert pedig nemrég fedeztem fel. Tapasztalataim alapján igen jó lehetőségek vannak itt az under/over fogadásokban" - mondta a tippmester.

A tipster eddig igen szép teljesítményt tud tehát nyújtani, az under/over tippeknél ugyanis közel 70%-os találati aránnyal rendelkezik.

Bőségesen van tehát mire fogadni jelenleg is a tippmestereknek, ha pedig féláron szeretnéd kipróbálni Sunikk Esoccer-tippjei, plusz még másokat is szeretnél követni a profik táborából, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@logibet.com címen, hogy beállíthassuk az 50%-os árat!