Logibet

Ingyen BL-tippekre vágysz? Íme a legjobb hely! - még három napig ingyenes a Logibet

  • Logibet

Direkt úgy időzítettük az ingyenes napokat, hogy a BL- és EL-játéknapkon még ingyen lehessen nyerni a tipsterekkel.

Végéhez közeledik a Logibet tíz napos, teljesen ingyenes időszaka, amelynek a lényege, hogy egy ingyenes regisztrációt követően bárki megtekintheti a profi tippmesterek legjobb ötleteit, tippjeit. A nyolcadik naphoz érkezve elmondhatjuk, nem unatkozhattak azok, akik akár a Logibeten, akár a Discordon megnézték a tipsterek tippjeit, a java azonban még hátravan!

Kattints az ingyenes tippekért!

Kedden, szerdán és csütörtökön ugyanis rengeteg európai kupamérkőzés lesz, melyeken könnyedén tovább fosztogathatjuk az irodákat. Így nem meglepő, hogy már most rengeteg tipp van a BL-találkozókra, így aki ingyenesen szeretne tippet a profiktól a Real Madrid-Manchester Cityre vagy a Napoli-Barcelonára, nem érdemes máshol keresnie.

A záróra azonban veszélyesen közeledik, csütörtökön az EL-meccsen végeztével a Logibet ingyenes napjai is véget érnek, visszazökken minden a normál kerékvágásba. Ha tehát eddig gondolkoztál, hogy hol kaphatnád meg a legjobb tippeket, segítünk!

Hogyan kaphatom meg a tippeket?*

A tippek megtekintéséhez csak egy ingyenes regisztráció szükséges, amelyet akár a Facebookoddal is megtehetsz. A regisztrációt, majd belépést követően pedig kedden reggel 10 órától elérhetővé válik számodra az összes tippmester összes tippje, legyen az éppen Griezmann, Karlsson vagy MoneyMaker és legyen akár master, senior vagy junior szinten.

Az élő tippek megtekintéséhez pedig az alábbi lépéseket követve csatlakozz a közel 1000 tagot számláló Discord-szerverünkhöz, vagyis Magyarország legnagyobb sportfogadó közösségéhez, ahol a tippmesterek ingyenes mérkőzés közbeni tippjeit is láthatod!

 

Csatlakozom a Logibethez - Csatlakozom a Discordhoz