Logibet

Válogatott tippek, profitgaranciával - bemutatjuk a SuperTipstert!

  • Logibet

Ha még nem találkoztál a Logibet SuperTipsterével, most eljött az ideje. Megmutatjuk, hogyan működik, amikor egy robot válogatja a tippeket.

A SuperTipstert még 2018 év végén hívta életre a Logibet fejlesztői csapata, akiknek segítségével egy olyan algoritmus született, amely a legjobb tippmesterek legjobb tippjeit volt hivatott kiválogatni. Habár a fejlesztés ebben az esetben soha nem állhat meg, úgy tűnik, végre sikerült eljutnunk arra a pontra, hogy egy valóban profitábilis, megbízható SuperTipster segítsen az előfizetőknek gondolkodás és szelektálás nélkül nyerni a sportfogadás világában - mindezt profitgaranciával!

Kipróbálom a Logibet SuperTipsterét!

Milyen "problémát" old meg a SuperTipster?

A Logibet egyik legnagyobb előnye, hogy egyetlen, igencsak olcsó előfizetés áráért bármennyi tippmesterre feliratkozhatsz, akár sportágak szerint. A bőség zavara viszont olykor nehéz választás elé állíthatja a felhasználókat, hiszen rengeteg jó tipster publikál tippeket nap mint nap, így ezek közül kiválasztani a legjobb tippeket és legtehetségesebb tippmestereket, nem könnyű.

A SuperTipster megoldja ezt a problémát, hiszen a legjobb tippmesterek legjobb tippjeit válogatja ki bizonyos feltételek alapján, amelyhez új tétet rendelve könnyíti meg az előfizetők dolgát. Így tehát a felhasználóknak nem kell szelektálni, válogatni, elemezni, csupán annyi a dolguk, hogy megjátsszák a tippeket, amiket kapnak.

Mi alapján válogat az algoritmus?

Nem tudjuk, kizárólag a fejlesztők tudják, ez az információ nincs más birtokában, nehogy befolyásolni tudja bárki is a működését. Az biztos, hogy az algoritmus alapul veszi a tippmester formáját, statisztikáit, számait az adott ligában, bajnokságban, országban, illetve millió egyéb tényezőt, amelyről fogalmunk sem lehet.

Milyenek a válogatott tippek statisztikái?

Mint mondtuk, egy ilyen algoritmus fejlesztése sosem állhat meg és szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt szükség is volt egy módosításra. Kár tagadni, hogy a SuperTipster az első hónapokban messze nem muzsikált úgy, ahogyan azt elvártuk, ám 2019 második felére ez megváltozott. A módosítást követően egyre jobb és jobb lett a SuperTipster, amelyet az előfizetők láthatnak az egyenlegükön.

Október eleje óta már 441 tippből +253 egységnél jár, amely azt jelenti, hogy ha valaki 2000 forintos egységenkénti téttel játszotta a tippeket, öt hónap alatt 506 ezer forintot nyerhetett.

 

 

Ez a +253 egység ROI-ban is kiváló statisztikát mutat, hiszen a 9.19% egy szenzációs adat.

Mi az a profitgarancia?

A Logibet SuperTipsterében a készítők annyira bíztak, hogy egyedülálló profitgarancia lehetőségével is ellátták ezt az előfizetési lehetőséget. Ha a SuperTipster az előfizetés pillanatától az előfizetés lejártáig nem termel profitot, akkor a következő előfizetés a felhasználó számára ingyenes lesz és ez így is folytatódik, amíg nem jön az első plusszos időszak. Ha az előfizetés 1 hónapra történt, akkor annyi, ha pedig 6 hónapra, akkor annyi.

Más kérdés, hogy szeptember óta egyetlen felhasználó sem jelentkezett a profitgaranciáért, ugyanis senkinek sem volt mínuszos hónapja.

Mennyibe kerül az előfizetés?
 

A Logibet profi csomagjának ára havi 29.99€*, amely az alábbiakat tartalmazza.
 

  • Válogatott SuperTipster-tippek, amelyekről e-mailben küld értesítést a Logibet.
     
  • Profitgarancia a SuperTipster-tippekhez.
     
  • Hozzáférés a Logibet összes tippmesterének összes tippjéhez, feliratkozási lehetőség bárkire.
     
  • Hozzáférés a Logibet Discord-csatornáján a tippmesterek élő tippjeihez és a zárt Logibet-szobához, ahol a tippmesterekkel is beszélgethetsz.
     
  • Segédanyag a Logibet használatához és egy eszköz, amellyel a tippjeidről tudod vezetni a statisztikákat.

*: 6 hónapos előfizetés esetén

 

Ha tehát téged is meggyőzött ez a Magyarországon egyedülálló algoritmus és előfizetési lehetőség, csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához és próbáld ki te is, milyen, amikor egy robot válogatja ki neked a legnagyobb értékkel bíró tippeket!

Csatlakozom a Logibethez, kipróbálom a SuperTipster tippjeit!