Logibet

Jó hír a tippmestereknek, nő a kifizetési összeg a Logibeten!

Még többet kereshetnek a Logibet legjobb tippmesterei, itt az ideje bizonyítani!

Csatlakozz a Logibet táborához és próbáld ki magad akár tippmesterként, akár előfizetőként!

Már október közepén, a tippmesteri szinteket érintő változásoknál megpedzegettük, 2020-ban változik a tippmesteri kifizetés mértéke is a Logibeten. Ez már a következő hónaptól esedékes, így akiknek februárban lesz legalább egy senior vagy master tippjük, ők a következő kifizetési időszakban már a megemelt prize poolból kapják fizetségüket.

Ez azt jelenti, hogy a senior és master tippmesterek között már nem 1000, hanem 1200€ kerül kiosztásra.

Az osztás szisztémája nem változik, a legjobb tippmesterek a feliratkozóik után arányosan részesülnek a díjalapból, alapul véve azt, hogy a hónap végén hány feliratkozójuk van. Ez a jellegű honorálás azt a célt szolgálja, hogy a tipsterek a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki az előfizetőket, kiérdemelve ezzel bizalmukat.

Meglepő viszont, hogy a 2019-ben hirdetett 100€-s játéknak csak az idei év elején lett nyertese, mivel a parádésan teljesítő th3k1ngl2p ekkor érte el a 2000-es határt. A verseny viszont újraindult, ezúttal már 150€ jár annak a tippmesternek, akik 2020-ban kezdi meg a tippelést és elsőként eléri a senior szintet!

Érdemes már csak ezek miatt is kipróbálni magad tippmesterként a testvéroldalunkon, hiszen a mostani díjalap-emelést követően hamarosan következhet egy újabb. És ne felejtsétek, a tippmesterkedés teljesen ingyenes!