Extra

Nyerj meccs közben! Kaszálj az élő tippekkel!

Meccsek alatt nemcsak szurkolhatsz, hanem nyerhetsz is. Az élő fogadások, a meccsek közben tett fogadások mostanában egyre népszerűbbek, megjelentek hát az ehhez kapcsolódó élő tippek is.

A Hathárom a Logibettel közösen elindította élő tippeket szállító platformját. A szolgáltatás nagyon népszerű, az elmúlt 2 hónapban több mint 1000 ember csatlakozott hozzá. Az élő tippek szolgáltatása a Hathárom Discord-csatornáján fut (ez egy csevegős, beszélgetős alkalmazás).

 

Miért jó az élő tippeket adó szolgáltatás?

  • Az élő fogadás még viszonylag kis szelet a sportfogadás piacán, és a fogadóirodák is többször hibázhatnak, néha rosszul lövik be az oddsokat, ennek eredményeképpen a nyerési esélyek nagyobbak, mint a meccs előtti fogadásoknál. (Csak egy példa ennek szemléltetésére itt olvasható)
  • A Hathárom és a Logibet profi tippmesterei adják a tippeket, akik már évek óta bizonyítanak a tippadás világában.
  • A közös csevegő platformon fontos híreket, belső információkat szerezhetsz a sport világából, amik a saját fogadásaidhoz is jól jöhetnek.
  • Nemcsak a tippjeiket nézheted meg a tippmestereknek, hanem mivel ez egy csevegő platform, a véleményüket is kikérheted egy-egy meccsről.
  • Hozzád hasonló sportfogadókkal oszthatod meg a véleményed, gondolataid.
  • Magyarország legnagyobb sportfogadó közösségéhez csatlakozol.

Előfizetek

 

Hogyan lehet csatlakozni?

  1. Vásárold meg előfizetésed a Logibeten!
  2. Regisztrálj a Discord csevegő alkalmazásra itt.
  3. Csatlakozz a Hathárom és Logibet közös Discord-csatornájához itt.
  4. Küldd el nekünk a Discord azonosítódat itt, és néhány órán belül jóváhagyjuk a jelentkezésed.

(Tipp: a Discord alkalmazást egyébként ingyenesen letöltheted számítógépedre, iPhone-odra, vagy Androidos telefonodra is.)

Ha már megvan az előfizetésed, ismerd meg a tippmestereket. Mindegyiknek más a szakterülete, kezdd el követni azokat, akik számodra a legszimpatikusabbak, legérthetőbbek, vagy csak szimplán szerinted a legjobbak, figyeld élő tippjeiket, fogadd meg és nyerj velük!

Előfizetek

 

Mennyibe kerül?

A szolgáltatásra a Logibeten tudsz előfizetni. Ha csak az élő tippes szolgáltatásra fizetnél elő, akkor 1 havi előfizetés 12,99 euróba kerül, 3 havi előfizetés esetén 11,99 euró a havi díj, ha pedig 6 hónapra fizetnél elő, akkor csak 9,99 euróba kerül egy havi tagság.

Amennyiben nemcsak élő tippeket, hanem meccsek előtti tippeket is szeretnél látni, akkor a Normál csomagot válaszd! Ebbe az élő tippek és a meccsek előtti tippek is beletartoznak. Ára 1 havi előfizetéssel 19,99 euró, ha 3 hónapra fizetsz elő, akkor 16,66 euróra jön ki a havi díj, 6 havi előfizetéssel pedig mindössze 14,99 euró egy hónap díja.

Ugye, hogy nem is drága? Pláne, ha ennek a sokszorosát nyered meg fogadásokon. Fizess elő és nyerj! Meccs közben is! ;)

Előfizetek