Sportfogadás

Négyes kötés nettó 160 ezer nyeremény, többek közt Dárdaiéknak köszönhetően

Olvasónk három foci és egy kosár tippet kombinálva majd' tízszeres oddsot generált - íme a szeló.

Továbbra is szépen pörög a Hathármas userek számára létrehozott felület, a TipPics, ahol bárki közzéteheti nyertes vagy akár peches módon elúszott tippsorait.

Ezúttal 'Lacibacsi78' nevű felhasználónk négyes kötését emeljük ki, amely elég pofásra sikeredett.

A Premier League, Bundesliga, League Two és kézilabda Bajnokok Ligáját vegyítő szelvény összes tételének zöldülése után 562 eurót vághatott zsebre

, amely középárfolyamon számolva nagyjából 182 ezer forintnak felel meg.  

Bár alapvetően simára sikerült a tippsor, azért akadt izgulni való. Az angol League Two meccsen a Crawley Town a kieső helyen tanyázó Cambridge Unitedet fogadta és a párharc egészen a 70. percig 0-0-ra állt, olvasónk pedig minimum két találatot várt a felektől. A 71. minutumban aztán megtört a csend, sőt a 77.-ben már 2-0 volt az állás, így 'Lacibacsi78' nyugodtan fellélegezhetett.

A Manchester United simán szállította az olvasónk által áhított over 2.5-et, ahogy a Barcelona kézilabda csapata is lazán lehozta mindkét félidőt a BL-meccsén. Dárdai Pál Herthájának összecsapására X2-őt húzott, ami szintén remek döntésnek bizonyult - ezt a tippjét 1.50-es átlagoddson lehetett fogadni a nemzetközi irodákban. Igaz, hogy a találkozó 0-0-al végződött, de a berlinieknek több ordító ziccere is akadt, tehát még simább is lehetett volna, de a nyeremény bezsebeléséhez ennyi is elégnek bizonyult.

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk hasonlóan szép szelvények feltöltését!