Sportfogadás

Kezdődik a szezon, visszatér a Hathárom népszerű "tippmestere"

Hétvégén már érkezik is az első csapatsportos kombiszelvény, érdemes tehát feliratkozni!

Az európai labdarúgó-szezon már javában tart, lassanként pedig a többi csapatsportban is elkezdődnek a legfontosabb bajnokságok és kupasorozatok. A direkt az ilyen tippek miatt életre hívott 63-Team Csapatsportok "tippmesterünk" tehát újra megkezdi aktív tevékenységét.

Ezen tippmester tippjei között továbbra is a Hathárom szerkesztői és tipsterei által összeállított kombikat vagy single fogadásokat találhattok, amelyek nem ritkán több sportágból érkeznek. A hazai és nemzetközi piacok között is válogatunk, ügyelve arra, hogy a legértékesebb fogadásokat, a lehető legjobb oddson érjék el a feliratkozók.

A 63-Team Csapatsportok eddig 122 tipp alapján 5.89%-os ROI-t tudhat magáénak, ami azért is óriási eredmény, hiszen korábban kizárólag a magyar bukméker szorzóival dolgoztunk, ám a jövőben bevonjuk a nemzetközi irodák oddsait is!

Az elmúlt években igen népszerű volt a profil, hiszen már több, mint 1100 feliratkozó kapja az ingyenes tippeket e-mailen, ami a tippmesterek között majdnem a legtöbb.

Hétvégén már érkezik is az első kombi szelvény, amelyről ha nem szeretnél lemaradni, a tippmesteri profil alatt található FELIRATKOZOM gombbal ingyenesen feliratkozhatsz.

Reméljük, a Csapatsportok tippjei a következő néhány hónapban is legalább olyan sikerességgel zöldülnek majd, mint korábban, és akkor a profittal biztosan nem lesz problémánk!

Mit találhatsz a Hathárom - Tippek oldalon?
- Ingyenes tippmestereket a Logibetről, illetve a Hatháromról.
- Feliratkozásalapú tippszolgáltatást, vagyis egy klikkelés után már kapod is az ingyenes tippeket e-mailen.
- Kizárólag ellenőrzött statisztikákat és tippmestereket.

Csatlakozz INGYEN!