Sportfogadás

A 97. percben bukta el élete nagy nyereményét

Egy gól hibádzott a tökéletes 4-es kötéshez és a közel 30 ezerszeres oddshoz.

Fotó: Notthighham Forest

Négy Ligakupa-mérkőzést rendeztek meg Angliában szerda este, meglepetésről azonban nemigen tudunk beszámolni, hiszen a korábban favoritnak tartott csapatok jutottak tovább a következő körbe. Egy bátor angol fogadó egy hihetetlen szelvénnyel próbálkozott a bukik kifosztására, amely majdnem sikerült is. 1 fontra 29 ezer jött volna, ha nincs egy 97. perces gól.

A forintra átszámolva tízmilliós nyereményért Danny Turner a négy pontos végeredményt tippelte meg, amelyek közül három zöldült is.

Az Everton 3-1-es sikerét 10-szeres, a Millwall 3-2-es győzelmét 29-szeres, a Watford 2-0-ját 10-szeres, míg a Notthingham 2-1-ét szintén 10-szeres szorzóval játszotta meg és előbbi három zöldült is.

A Forest is egészen a 97. percig 2-1-re vezetett, ám egy kapitális védelmi hibát követően belőtték a harmadik gólt is a hazaiak, amely elvitte emberünk brutális nyereményét.

Bár Danny a Twitteren úgy fogalmaz, szerencséje volt a SkyBetnek, az igazat megvallva nem csak az oddsok, de a mérkőzések alakulása miatt is hihetetlenül extrém lett volna, ha bejön a fogadása.

A Forest-Newcastle góljai

Az Everton a 86. percben például még csak 2-0 volt, a Millwall a 83. minutumban 1-2, míg a Newcastle találkozóján a 90. percben még 1-0-ra ment csak a Nottingham, így gyakorlatilag az utolsó tíz percben, plusz hosszabbításban hat gól kellett Dannynek, ám pechére hét esett.

Nektek volt már hasonló nagyon fájó bukásotok?